Efter presenten – Magdalena Graafs oro för sonens hälsa

Det går alldeles snabbt och han vill inte ha hjälm. Magdalena Graaf är orolig över sonens framfart.

Under början av året har Magdalena Graaf, 42, upprörts över att det skrivits så mycket om hennes son Lance Hedman Graaf, 17, och hans förhållande med bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24. De har gjort slut och blivit ihop igen gång på gång.

Men i februari skrev till exempel Magdalena ilsket på sin blogg att hon kommer att försvara sin svärdotter in i det sista, om någon skulle säga något ont om henne efter hennes och Lance kärleksproblem.

”Paulina och Lance! Jag har en fantastisk liten svärdotter! Ont om henne, då morrar bamse-gull… Man ska inte bry sig om vad folk tycker och tänker. Paulina är min ”bonusdotter” och jag blir förbannad när folk dömer och tycker”

Magda fortsatte:

”Jag KOMMER visa tänderna OM någon försöker smutskasta eller förstöra för dem.”

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

För närvarande är Lance inte tillsammans med Paow, men det är inte heller Lance Magdalena den här gången har anledning att oroa sig för utan hans lillebror Tristan Hedman Graaf, 13. Och orsaken att hans mamma är orolig har över huvud taget inget med snabba vändningar i känslor och kärleksförhållanden att göra. Det handlar istället om snabba svängar och höga farter i trafiken och det är lätt att förstå att Magdalena är orolig.

Fast Tristan bara är 13 år gammal kör han nämligen runt på en snabb kedjedriven elscooter på 1000w av märket Impulse. Den högsta tillåtna hastigheten att framföra en elscooter på allmän väg är 20 km/h, men Tristans elscooter har en maxhastighet på det dubbla, hela 40 km/h och vad som framför allt oroar hans mor är att han inte vill använda hjälm när han är ute och kör på den.

På Instagram har hon lagt ut en bild av Tristan på hans scooter och skrivit:

Så stora men ändå så små. Tristan tar sig fram på sin ruggit snabba elscooter…. Ångrar nästan att vi köpte den. Den är farligt snabb, och dagarna fylls nu av det ständiga grälet – TA PÅ DIG HJÄLMEN! Envisas dina tonåringar oxå? Argumentet är: Det är ingen cykel, eller moppe… Visst måste man ha hjälm ändå? Sunt förnuft såklart, men va säger lagen egentligen?”. 

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Magdalena Graaf med kärleken Filip Larsson och barnen Charlie, Tristan, Louie.

TV4-programledaren tillsammans med systern Hannah Graaf.

Magdalena Graaf på Swedish Health Awards 2017.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ilska efter sonen Lances återförening med Paow: ”Jag blir förbannad”

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs pinsamma miss på stora galan – skrek könsord framför gästerna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!