Artikeln innehåller reklamlänkar

Magdalena Graafs pinsamma miss på stora galan – skrek könsord framför gästerna

Magdalena Graaf skrek könsord på välgörenhetsgala

Magdalena Graaf visste inte att hon visades på storbildskärm under en välgörenhetsgala när systern ringde, då skrek hon könsordet ut över hela galan.

Magdalena Graaf, 42, är sedan flera år tillbaka god vän med Laila Bagge, 45. Och i det senaste avsnittet av Lailas egna realityserie Lailaland dyker Magdalena upp då de är ute på middag med hela tjejgänget. Under middagen delar de erfarenheter, åsikter och en hel del gamla fyllehistorier med varandra. Camilla Läckberg, 43, som också var med på middagen delade med sig av en minst sagt oväntad historia om Maggan.

– Vi är toktankade och det ringer på Maggans telefon, hon ser bara att det står Hanna och Hanna är då samtidigt i Göteborg på någon super välgörenhetsgala, berättar Camilla i programmet.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Det var alltså Magdalenas yngre syster Hanna Graaf, 39, som hade ringt henne denna dimmiga kväll. Det var ett videosamtal, problemet var bara att samtalet var inte alls Hannas initiativ.

– De har en stor storbildsskärm, konferenciern kommer fram till Hanna och ska intervjua henne på middagen, kallar henne för Maggan och hon säger att det är inte jag. Då säger de men ska vi inte ringa upp din syster? Så de ringer upp på Facetime, fortsätter Camilla.

När det ringer i Magdalenas telefon står det ju självklart “Hanna” på skärmen så det är på hennes telefon och bara där som hon tror att hon kommer synas. Ack så fel hon hade.

– Det står ju Hanna så hon svarar ju och det går ju direkt ut på stora skärmen, säger Camilla.

Och av någon anledning trodde Magdalena att hennes syster hade sällskap av Alcazar-stjärnan Andreas Lundstedt, 45, på andra sidan luren. Därför skrek hon könsordet som hon sedan kom att få ångra. För det var inte bara i hennes systers lilla telefon som detta ord framfördes, utan till varenda person på plats på denna gala skriker hon ut “kuken”.

– Hon får för sig att det är Andreas Lundstedt så hon svarar “Hej Andreas, KUKEN”, avslutar Camilla och alla brister ut i skratt.

Minst sagt en pinsam miss från tv-profilen, men ett kul minne att ta med sig.

Nya avsnitt av Lailaland kommer varje måndag på Viafree och Tv3 20.00

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Magdalena Graaf med kärleken Filip Larsson och barnen Charlie, Tristan, Louie.

TV4-programledaren tillsammans med systern Hannah Graaf.

Magdalena Graaf på Swedish Health Awards 2017.

Hetast på Hänt-TV: ROBIN MOS: “Därför gjorde jag slut”

LÄS OCKSÅ: Lance Hedman i chock – efter mamma Magdalena Graafs avslöjande i TV4

LÄS OCKSÅ: Graaf om sambon Filips ångest efter TV4-inspelningen: ”Kunde inte dra sig ur”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!