Artikeln innehåller reklamlänkar

Lance Hedman i chock – efter mamma Magdalena Graafs avslöjande i TV4

Lance Hedman Graaf chockad av avslöjandet om mamma Magdalena Graaf i TV4:s Hälsningar från.

Det är i TV4:s "Hälsningar från" som Magdalena Graaf berättar både ett och annat om sin uppväxt. En sak får bland annat Magdalenas egen son, Lance Hedman Graaf, att fullständigt häpna.

I programmet “Hälsningar från…”, som har premiär på TV4 ikväll, får en känd profil åka tillbaka i tiden till ett visst årtal. Den här veckan är det programledaren Magdalena Graaf, 42, som får ta med sig sin familj, däribland sonen Lance Hedman Graaf, 17, tillbaka till år 1987. Ett år då hon själv var tolv år gammal.

Och tidsresan avslöjar minst sagt en hel del om Magdalenas egen uppväxt för hennes barn. Bland annat berättar hennes mamma Linda Bergling, 70, att Magdalena brukade rymma genom ett fönster och klättra ut med hjälp av en stege om kvällarna. Tricket imponerar på sonen Lance.

– Jag var lite tveksam till om mamma talade sanning när hon själv berättade om det, för jag har inte trott att mamma är den som vågar sig på sådana saker. Men nu bekräftade mormor det, så nu blev mamma lite coolare i mina ögon, säger han.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men Lance blir inte bara imponerad av sin mormors alla berättelser om mamma Magdalena. Ett avslöjande får honom också att fullständigt tappa hakan.

– En gång tog Magdalena hästen och red in i huset. Det bara smällde i golvet och så var Maggan inne med hästen, berättar mormor Linda, varpå Lance gapande svarar:

– Du var tolv år och red in med en häst i vardagsrummet?!

För kameran berättar 17-åringen sedan att berättelsen om mammans vilda ritt inomhus gjorde honom häpen.

– Något jag inte visste om mamma var att hon hade ridit in med en häst i köket. Jag är lite chockad över det fortfarande, om jag ska vara ärlig, säger han.

“Hälsningar från…” sänds 20.00 på tisdagar i TV4.

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Magdalena Graaf med kärleken Filip Larsson och barnen Charlie, Tristan, Louie.

TV4-programledaren tillsammans med systern Hannah Graaf.

Magdalena Graaf på Swedish Health Awards 2017.

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa tiden – nu avslöjar Paow vad hon egentligen tjänar

LÄS OCKSÅ: Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

Foto: TV4

 

SENASTE NYTT!