LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter plötsliga uppbrottet: Wiktoria Johansson återförenad med kärleken

09 maj, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Wiktoria Johansson är återförenad med Martin Jonsson
Wiktoria Johansson och Martin Jonsson är tillsammans igen! Efter att ha gått skilda vägar tidigare i vår bekräftar de nu att de återigen är ett par.
Annons

Det var under sin medverkan i Melodifestivalen 2017 som Wiktoria Johansson, 21, avslöjade att hon funnit kärleken hos dansaren Martin Jonsson. Paret var upp över öronen förälskade och Mello-stjärnan berättade för Hänt att han var hennes första pojkvän, att hon aldrig tidigare känt som hon gjorde för honom. När Wiktoria Johansson bekräftade tidigare i vår att de gjort slut, kom det som en chock.

– Det är slut och jag är singel. Jag håller mycket privat, är mån om mitt privatliv och vill hålla det separat från min karriär och offentligheten. Jag spelar inte någon roll utan är alltid mig själv, om allt då är offentligt, vad har man kvar då?, sa hon till Hänt tidigare i vår.

Men det dröjde inte länge innan turturduvorna drogs tillbaka till varandra. Under veckan som gått kunde den som var observant se att bilderna de hade tillsammans på sociala medier dök upp igen efter att ha varit borta, Många frågetecken dök upp hos deras följare och alla undrade om paret åter funnit varandra. Under tisdagskvällen bekräftade de själva sin återförening på Instagram genom att dela en bild tillsammans.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jaja vi e ihop…Men jag älskar Wiktoria. Nu vet ni!”, skriver Martin på bilden.

https://www.instagram.com/p/BihsleEFioA/?taken-by=martinxjonsson

Wiktoria Johansson delade också en bild tillsammans med kärleken där hon skrev ett hjärta. Kärleken lever än och turturduvorna är alltså åter ett par, till fansens stora glädje som dränker dem i kärlek i kommentarsfälten.

“Omg ni är så sööta tillsammas”

“Va glad jag blir! Länge leve kärleken” är några av grattishälsningarna som strömmat in.

Vi på Hänt önskar också ett stort grattis!

FOTO: IBL, Instagram

Annons