LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Wiktoria avslöjar uppbrottet från pojkvännen: ”Det är slut"

17 mar, 2018 
AvOla Brising
De avslöjade sin relation under Melodifestivalen förra året, men nu är kärleken slut. Wiktoria Johansson berättar nu att förhållandet med dansaren Martin Jonsson är över.
Annons

Wiktoria Johansson, 21, slog igenom i Melodifestivalen 2016 då hon kom fyra med låten ”Save Me” och blev känd över en natt. Sångerskan gick till final i Melodifestivalen även 2017 och avslöjade samtidigt att hon blivit tillsammans med Melodifestivalen-dansaren Martin Jonsson.

De två hade träffats genom gemensamma kompisar och för Hänt berättade sångerskan att han var hennes “första kärlek”. Men när artisten dök upp utan Martin vid sin sida på Melodifestivalens finalfest den 9 mars började det dock gå rykten om att de separerat. Något som Wiktoria nu bekräftar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är slut och jag är singel, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag vill inte prata så mycket om det, men jag är singel igen. Det är okej och jag mår bra.

Wiktoria förklarar:

– Jag håller mycket privat, är mån om mitt privatliv och vill hålla det separat från min karriär och offentligheten. För jag spelar inte någon roll utan är alltid mig själv, så om allt är offentligt, vad har man då kvar?

Annons

Aktuell i “Stjärnornas stjärna”

Wiktoria är just nu aktuell i tv-programmet “Stjärnornas stjärna”. Att vara med och tävla mot sju andra kända artister i direktsänd tv är något av en revansch för sångerskan eftersom hon förra året isolerade sig och blev rädd efter att hon plötsligt blivit en offentlig person i samband med sina framträdanden i Melodifestivalen.

– Det är klart jag gillar uppmärksamheten, men det blev väldigt mycket på en gång. Det blev en chock för hjärnan att gå från att vara vem som helst till att en vecka senare känner alla igen dig. Ingen kan förbereda en på det. Nu känner jag mig mer redo och trygg. Jag känner mig ganska lugn i mig själv istället för att hela tiden undra vem är jag och hur ska jag vara, säger hon och fortsätter:

– Folk såg en på ett visst sätt och det kändes som att jag var tvungen att spela en roll. Det blev så konstigt och till sist svårt för mig att veta, vem är jag? Men nu har jag hittat mig själv.

Annons

Efter att knappt ha velat gå ut ur lägenheten på länge har Wiktoria blivit mer social igen:

– Jag gillar fortfarande inte att vara i stora folkmassor och tycker det är läskigt, men det blir bättre och bättre. Jag försöker gå ut och hitta på saker även om det kanske är tryggare att bara sitta hemma. Jag försöker utmana mig själv.

Foto: IBL

Annons