Efter återföreningen – Nemo Hedén och Frida väntar sitt andra barn

Nemo Hedén och flickvännen Frida väntar barn
Nemo Hedén och flickvännen Frida blev föräldrar till dottern Nova för tre år sedan. Nu avslöjar Nemo att paret återigen väntar barn – men att graviditeten varit långt ifrån smärtfri och enkel.
Annons

För tre år sedan berättade tv- och podcast-profilen Nemo Hedén, 32, att han och flickvännen Frida väntade barn. Ett par månader senare avslöjade Nemo att han och Frida valt att gå skilda vägar – mitt under graviditeten.

Annons

”Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram. Vi vill berätta detta officiellt för att slippa frågor, missförstånd och annat obekvämt”, skrev Nemo Hedén i ett inlägg på Instagram.

Tiden därefter var Nemo och Frida endast vänner och snart föddes dottern Nova. Men i somras förändrades relationen och i ett inlägg på Instagram berättade Nemo Hedén att han och Frida återigen är tillsammans.

Annons

”Denna gång släpper jag dig inte”, skrev Nemo intill en bild på honom och flickvännen.

Nemo Hedén och Frida väntar sitt andra barn

Efter återföreningen med Frida verkar Nemo Hedén vara lyckligare än någonsin. Men för en vecka sedan la tv-profilen upp en inlägg som skvallrade om att någonting dramatiskt hänt i hans liv.

Annons

En bild på Instagram visar nämligen flickvännen Frida på Danderyds sjukhus i Stockholm.

View this post on Instagram

💔😔

A post shared by Nemo Hedén (@nemoheden) on

Vid tillfället valde Nemo att inte besvara följarnas frågor om vad som hänt. Men i ett nytt inlägg på Instagram framgår det att Frida var gravid med tvillingar men tragiskt nog förlorade ett av fostren.

”Efter några vidriga och djävulskt oroliga veckor där två foster blev ett kan vi nu iaf meddela att det trots allt verkar bli ett syskon för Nova. Vi är såklart lite ledsna över att tvillingen inte klarade sig men mest av allt väldigt glada över att det iaf blir ett barn”, skriver Nemo Hedén i inlägget.

Annons

Trots att graviditeten orsakat en hel del sorg är Nemo och Frida glada över att det i alla fall väntas komma en bebis till våren.

”För det såg väldigt mörkt ut där ett tag… Vecka 14 nu så lillen beräknas anlända i mitten på Mars. Hela familjen längtar väldigt mycket men mest av allt längtar nog Nova!”, skriver han.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…