TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter pikarna i TV4:s sändning – Steffos oväntade avslöjande om Glenn

02 nov, 2017 
AvJoakim Almén
I ”Nyhetsmorgon" tjivas de gamla Let's Dance-kombattanterna – och vännerna – Glenn Hysén och Steffo Törnquist. Samtidigt avslöjas Glenn Hyséns stora viktnedgång.
Annons

I torsdagens ”Nyhetsmorgon” i TV4 intervjuas Glenn Hysén, 58, med anledning av att han, med flera andra Glen(n)s, däribland gamla IFK Göteborg-lagkamraten Glenn Strömberg, 57, har fått ett snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg uppkallat efter sig.

– Du har varit mycket i ditt liv, usel dansare till exempel, men tåg har har du aldrig varit förut, skämtar programledaren Steffo Törnquist, 61, med en passning till de bådas deltagande i ”Let’s Dance” 2014.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När intervjun är på väg att avrundas passar Glenn på att kommentera Steffos vikt, och utseende, med just anledning av att de båda tävlade i Let’s Dance tidigare.

– Men fan, du ser fräsch ut. Hur har du det med kilona?, undrar Glenn

– Naeej, jag har gått upp en del sen vi dansade, kanske åtta kilo eller sådär, svarar Steffo och frågar samtidigt Glenn hur många kilo han gått ner.

– Nej för fan, jag är nere på 95. Det är grymt, säger Glenn.

– ”Glensande”, flikar programledaren Jenny Alversjö, 43, in och ett kollektivt skratt bryter ut.

När Glenn har avslutat videosamtalet kommenterar Steffo – till sin stora förvåning – Glenns stora vikttapp.

– Fan, han har gått ner 35 kilo.

FOTO: TV4

Annons