Jennys attack mot Steffo i TV4: "Väntar på att han ska säga upp sig"

Jennys attack mot Steffo i TV4: "Väntar på att han ska säga upp sig"

Steffo Törnquist pikade Jenny Alversjö i morgonens "Nyhetsmorgon", vilket fick henne att snabbt slå tillbaka. I direktsändning meddelade programledaren skämtsamt att hon hoppas att Steffo snart ska säga upp sig från TV4.

Det var i morgonens “Nyhetsmorgon” som tittarna kunde ana en viss spänning mellan den nya programledarduon Jenny Alversjö, 43, och Steffo Törnquist, 61. Under Triss-skrapet började TV4-profilerna nämligen att ohämmat pika varandra, samtidigt som dagens skrapare Ann-Marie Söderström från Umeå försökte välja lott.

Ann-Marie berättar i sändningen att hon älskar att dansa både bugg och foxtrot, vilket får Jenny att fråga om det är självklart att ha de två två danserna som sina favoriter. Alversjös fråga får dock Steffo att lyfta på ögonbrynen.

– Ja, du har ju inte varit med i “Let’s dance” Jenny, du fattar ju ingenting, säger han skämtsamt i programmet och syftar på att han själv kom tvåa i dansprogrammet 2014.

Men det dröjer inte länge innan Jenny Alversjö får ge igen på programledarkollegan. Medan Ann-Marie Söderström skrapar sin lott berättar hon nämligen att hon har startat eget företag på senare tid, vilket får Jenny att föreslå att Steffo kanske borde göra detsamma.

– Jag tycker att du är så cool, Ann-Marie, som sa upp dig efter 40 år på samma jobb, säger Jenny Alversjö och fortsätter med ett skratt:

– Jag väntar bara på att Steffo ska göra detsamma, så man får jobba lite mer på det här bygget.

Jenny Alversjö är programledare på TV4 och leder bland annat Nyhetsmorgon.

Jenny Alversjö är 43 år gammal. 

TV4-kollegorna Jesper Börjesson och Jenny Alversjö på Kristallengalan.

Jenny Alversjö på event för  Zetterberg Couture och Lily and Rose i Stockholm.

Foto: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN