Efter pausen – nu väljer Bianca Ingrosso att förklara

Bianca Ingrosso har valt att ta en paus från det sociala livet och istället stannat hemma i sin lägenhet.
I en ny vlogg på Youtube väljer hon nu att avslöja varför hon valt att distansera sig.
– Väldigt, väldigt, väldigt mycket, säger hon i vloggen.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers, youtubers och tv-personligheter. Som att inte det vore nog så är hon även en framgångsrik entreprenör och på senare tid har hon gjort succé med sminkföretaget Caia och vunnit pris för årets kvinnliga stjärnskott inom entreprenörskap.

LÄS MER: Alice Stenlöfs svar efter massiva kritiken om festkvällen

Phillipe Cohen, 26, har varit Bianca Ingrossos pojkvän sedan flera år tillbaka. Paret har en turbulent kärlekshistoria i bagaget som kantats av flera uppbrott och återföreningar. I Wahlgrens värld har man kunnat följa parets kärlekshistoria på ganska nära håll genom årens lopp. Men under hösten som gått har de båda legat lågt med hur det egentligen står till i förhållandet, vilket har fått följarna att börja undra om de kanske skulle gjort slut.

Fansens frågor om Phillipe – efter detaljerna

Fansen spekulationer började när Phillipe Cohen gjorde en förändring med hans matlagningskanal på Youtube och gick från att laga mat i Bianca Ingrossos kök till att istället börja spela in hemma i sitt eget. I kombination med detta började han helt plötsligt synas allt mindre på Bianca Ingrossos sociala medier.

Men det är inte bara Phillipe Cohen tv-profilen synts mindre ihop med. Under den senaste tiden har Bianca Ingrosso nämligen valt att ta en paus från sitt sociala liv och istället stannat hemma i sin lägenhet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas förklaring efter frånvaron

I sin senaste vlogg på Youtube väljer hon nu att avslöja varför hon valt att distansera sig.

– Jag har varit hemma nu i en vecka och det är egentligen av den anledningen att jag… det här året kommer bli väldigt, väldigt, väldigt mycket, säger hon och fortsätter:

– Jag har känt mig lite krasslig, inte corona-sjuk, utan mest bara att jag mår lite illa och känner mig lite ur balans. Under januari så kan jag alltid ta det väldigt lugnt för att sedan så går det med raketfart hela året.

Hon fortsätter att berätta att hon bara varit inomhus och kollat på tv – men även reflekterat och tagit sig tid att göra saker i lugn och ro.

– Utan stress och utan någon som tvingar mig till någonting. Utan att känna någon prestationsångest. Alla de sakerna jag mår dåligt av har jag uteslutit och bara fokusera på saker som, det låter löjligt men, andras och äta saker som min kropp mår bra av.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönens nya kärleksbesked – insikten efter uppbrottet från Paolo Roberto

LÄS OCKSÅ: Dag Tolstoys ord om att han fick lämna Farmen 2021: ”Lika bra”

SENASTE NYTT!