LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Efter pappalyckan: Edward Blom utskälld av personalen på BB

30 jul, 2018 
AvStina Dahlgren
Edward Blom är nybliven trebarnspappa. Nu berättar han varför personalen på BB skällde ut honom och hustrun Gunilla Kinn Blom.
Annons

Tv-profilen och gastronomen Edward Blom, 47, och hans hustru Gunilla Kinn Blom, 46 blev nyligen trebarnsföräldrar. Melchior, 3, och Wilhelmina, 1, fick förra veckan en liten lillebror.

”I dag nedkom Gunilla med vårt tredje barn, en pigg pojke, ännu ovägd. Alla mår bra och vi är väldigt lyckliga – om än trötta”, skrev Edward på Instagram under en bild på Gunilla och den nyfödda.

I helgen fick de lämna BB och självklart dokumenterade den flitiga instagrammaren även detta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu har vi åkt hem. Mitt varma tack till all personal på BB Stockholm. Ni är fantastiska!” skriver han i ett nytt inlägg.

Han avslöjar också att de nyblivna föräldrarna fick skäll av personalen på sjukhuset under deras vistelse där.

”Det kändes lite som att vara tonåring på nytt när vi blev uppläxade för att vi hade för grisigt på rummet – jag skyller dock allt på Wilhelmina 1 år”, skriver Edward skämtsamt.

Edward och Gunilla har varit ett par sedan 2009 och kämpade länge för att bli föräldrar. Det gick så långt att de trodde att de inte skulle få barn överhuvudtaget. Nu är de alltså trebarnsföräldrar.

Se bilderna på bebisen här:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons