Edward Blom och hustrun stoppar följarna – 2 dagar efter förlossningen

Edward Blom om tredje barnets namn

Edward Blom och hans Gunilla Kinn har blivit föräldrar för tredje gången på kort tid. Men nu ryter hustrun ifrån och är trött på alla som vill vara med och bestämma.

Edward Blom, 47, har blivit pappa igen. I tisdags kablades det glada beskedet ut på sociala medier; tidigare barnen Melchior, 3, och Wilhelmina, 1, hade fått ett lillebror.

”Hud mot hud! Idag blev jag och Edward Blom trebarnsföräldrar. Allt har gått väl och alla i familjen mår prima. Det blev en liten pojke”, avslöjade hustrun Gunilla Kinn.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men de senaste dagarna har den lilla familjen fått mängder med namnförslag och nu sätter Gunilla Kinn ner foten. Kommentarerna som kommit när de avslöjade att de inte valt något namn fick Gunilla att se rött.

Vi har inte någonstans bett någon om några namnförslag. Vår egen lista är lång nog. 🙂 Men tack för omtanken! Snart kommer Lillebror att vara utbytt mot något annat namn, och då lär vi berätta om vilket i något sammanhang”, säger hon på Instagram.

Edward Blom har tidigare pratat om livet som småbarnsförälder, som kanske inte bara är rosenrött och strukturerat alla gånger.

–  Man sover för lite fast han sover bra på nätterna. Det är hela tiden. Man ska springa, springa, springa. Han klättrar och hoppar och man får rädda livet på honom var femte minut. Det är total aktivitet och närvaro i nuet, säger han i Värvet och fortsätter:

– Ständigt, lagom när jag nått den åldern då jag hade börjat soffa till sig och börjat ta det lugnt och bli en seg gamling nästan. Så det är väldigt omvälvande. Men det är ju underbart.

Edward Blom och hustrun Gunilla Kinn har barnen Melchior och Wilhelmina sedan tidigare.

Edward Blom blev pappa för tredje gången den 25 juli 2018.

Edward Blom och Gunilla Kinn med en nyfödd Wilhelmina 2017.

Edward Blom tävlade i Melodifestivalen 2018 med låten ”Livet på en pinne”.

LÄS OCKSÅ: Edward Bloms lyckobesked: Ska bli pappa igen

LÄS OCKSÅ: Bill Skarsgård bekräftar: Ska få barn med Morbergs dotter

Foto: IBL, Instagram