TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter överraskande beskedet – TV4-profilen ber om hjälp

29 jun, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
Vinnaren av Sverige Mästerkock 2017, Klara Lind, har en bulle i ugnen. Nu avslöjar hon även könet på barnet. ”Jag och Cliff är så glada” säger hon.
Annons

I april stod det klart att sundbybergsbon Klara Lind, 29, vann TV4:s matlagningsprogram ”Sveriges Mästerkock 2017”. Men det är inte den enda högvinsten Klara tagit hem i år. I maj avslöjade hon att hon och pojkvännen Cliff väntar barn och i dagarna kom även beskedet vilket kön barnet i magen har.

“IT’S A BOY! I november kommer det en pojke” avslöjar Klara Lind på Instagram och delar en ultraljudsbild på lillkillen. Hon fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag och Cliff är så glada. Allt ser fint ut och han buffar runt i magen varje dag. Fortfarande så konstigt och går inte att ta in att det ligger en bebis i min mage. Eftersom magen har dröjt lite med att visa sig tänkte jag lägga upp en bild snaaart när ni får se magen och vart lillkorven bor. Tyckte namn på en tjej var ganska lätt. Pojknamn, not so much. Har ni förslag? Hit me!”

Tidigare i våras berättade Klara Lind för Hänt att hon hoppas på att hennes barn ärver hennes stora matintresse.

–  Jag har ju längtat efter det här! Mina barn kommer bli tjocka för att jag kommer att mata dem så mycket. De kommer få bullar och saft och bröd och mackor. Jag hoppas att de ärver mitt mat-tänk och att de får vara med i köket, precis som jag fått, sa Klara Lind då och skämtade glatt:

– Det kanske blir en mini-mästerkock.

FOTO: TV4, Instagram

Annons