TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Efter oväntade svaret – svensken pekas ut som Jolies kärlek

10 jan, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Snacka om att en fjäder blev till en höna! Nu berättar den svenska stjärnregissören varför han pekas ut som Angelina Jolies nya pojkvän, trots att han redan har en flickvän.
Annons

Den svenska stjärnregissören Ruben Östlund, 43, är Angelina Jolies, 42, nya kärlek. Åtminstone om man ska tro tysk skvallerpress som efter en bild på duon från Golden Globe-galan gjort dem till 2018:s första skrällpar.

I en intervju med Aftonbladet dementerar Ruben Östlund den påstådda relationen, och skrattar samtidigt hur den uppstått. Hans riktiga flickvän Sina Goertz ska nämligen ha blivit uppringd av en journalist som frågade ut henne om Rubens förhållande med Angelina Jolie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Cool som Sina är så svarar hon journalisten: Om Ruben får Angelina att le så är jag bara glad för det, skrattar Ruben och fortsätter:

– Min kommentar är: Jag och Angelina är bara vänner.

Han hävdar dessutom att bilden ska ha retuscherats då han egentligen har en ring på sin vänstra hand som inte syns.

Det stämmer dock att han träffade Angelina Jolie. De två sprang på varandra under lördagen då alla Golden Globe-nominerade regissörer skulle fotograferas. Men mer än artiga fraser blev inte utbytta under deras möte.

Annons

– Hon verkar trevlig men det är svårt att få kontakt med någon som lever ett så extremt påpassat liv. Det var en svärm av människor runt henne hela tiden som ville ha autografer och ta selfies. Min döttrar som var med blev nog lite chockade när de såg hur hon hade det. Det verkar väldigt jobbigt helt enkelt, säger Ruben till tidningen.

FOTO: Ibl

Annons