TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Sanningen bakom Skarsgårds ”Golden Globe”-tal – därför tackade han Aston, 8

08 jan, 2018 
När Alexander Skarsgård under nattens Golden Globe Awards klev upp på scen för att ta emot sitt pris passade han på att tacka Aston, 8. Men vem är den mystiska Anton? Vem han är avslöjar nu Alexanders pappa, Stellan Skarsgård.
Annons

En av alla som prisades under nattens Golden Globe-gala var Alexander Skarsgård, 41, för sin roll som Perry Wright i tv-serien ”Big Little Lies”. Samma roll som han tidigare i höstas prisades för på Emmy-galan. När han klev upp på scen för att ta emot sitt pris för ”Bästa manliga biroll i tv-serie, miniserie eller tv-film” för att hålla sit tacktal passade han på att tacka Aston Larsson, 8. Aston, som för publik och tittare var helt okänd.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har en vän som är åtta år och han var perplex när jag inte tackade honom på Emmy-galan. Jag kommer inte att göra samma misstag i kväll. Aston Larsson, den här är till dig, säger Alexander Skarsgård i tacktalet.

Vem är då den här Aston Larsson? Vi vet! Det har pappa Stellan Skarsgård, 66, rett ut för Aftonbladet.

”Aston Larsson är son till vår vän Björne Larsson och hans fru Lisa”, skriver han i ett mejl till tidningen.

Aston Larsson är alltså en vän till familjen. Nu vet vi det! Men det var inte det enda som Stellan Skarsgård hade att säga. Han hyllade sin son för vinsten och sin insats.

”Härligt att han vann för en så sammansatt och motsägelsefull rolltolkning och i en mycket bra serie”, skriver han också.

Foto: IBL

Annons