Efter ovanliga skilsmässan – nu flyttar Paolo Robertos exfru Lena

Lena Arrelöv och exmaken Paaolo Roberto.

Paolo Roberto och hans exfru Lena Arrelöv ordnade sitt boende efter skilsmässan på ett ovanligt sätt. Nu flyttar Lena Arrelöv från huset i Stockholmsförorten Nacka.

Paolo Roberto, 49, och Lena Arrelöv, 44, skilde sig 2012. Skilsmässan blev en vänskaplig historia och de ville båda att det skulle bli så smidigt som möjligt för barnen Enzo, 14, och Elisa, 11. Exparet beslutade sig för att fortsätta bo nära varandra och Paolo Roberto skulle bygga ett hus på samma gård som deras gamla hus, i Stockholmsförorten Nacka, låg. En mur skulle skilja husen åt och på så sätt skulle de ha sitt eget men ändå leva nära varandra. Huset blev klart 2014 och de forna äkta makarna har fortsatt att vara businesspartners och goda vänner efter skilsmässan.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Nu meddelar Lena Arrelöv att hon ska flytta från huset i Nacka.

På Instagram skriver hon om sina tankar kring huset och flytten.

Har på sista tiden blivit rastlös i huset, med trädgården och allt runt omkring. Älskar det och varit fantastiskt för barnen, tacksam att kunnat bo kvar efter skilsmässan och dessutom granne med exet och barnen gått emellan. Att samtidigt kunnat få ihop jobb och våra separata liv har varit toppen och kommer inte att ändras“, skriver Lena Arrelöv på Instagram.

Hon berättar också att hon inte vill ha hus längre.

Men det här med hus och tomt kanske har sin tid, blivit för mycket fix och tråkigt nu när kidsen är större och har sitt. Grannen är ju trots allt sällan hemma. Längtar tillbaka till stan och Söder…

https://www.instagram.com/p/BiY8v7pF4D7/?hl=sv&taken-by=lenaarrelov

I ett andra Instagram-inlägg skriver Lena att hon har bestämt sig. Nu ska hon flytta in till stan och sälja huset.

“Tänkt klart och bestämt oss för nytt. Byta förort mot storstad, hus mot lägenhet och lugn mot puls. Exet/grannen bor ju kvar så kidsen får lyxen av båda världar. Tryggheten med det invanda och utveckling genom förändring. Nu blir det fokus på försäljning, leta nytt och flytta!!”, skriver Lena Arrelöv.

Paolo Roberto och Lena Arrelöv var gifta i 12 år.

Paolo Roberto är just nu aktuell som programledare för Farmen VIP i TV4.

Paolo Roberto.

Paolo Roberto med ex-frun Lena Arrelöv.

Paolo Roberto.

Hetast på Hänt TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS MER: Efter skilsmässan – Paolo Roberto har funnit kärleken igen

LÄS MER: Sigrid Bergåkras familjekamp – därför tvingades hon lämna Farmen: ”Socialen uppringd”

FOTO: IBL