Sigrid Bergåkras familjekamp – därför tvingades hon lämna Farmen: "Socialen uppringd"

Sigrid Bergåkra lämnade Farmen VIP efter att ha fått ett oväntat familjebesked. Nu berättar hon om missförståndet som gjorde att en orosanmälan lämnades in till socialtjänsten.

Hästbonden Sigrid Bergåkra lämnade Farmen VIP med kort varsel i måndagens avsnitt av dokusåpan i TV4.

Det var när förstekämpen Patrik Sjöberg53, anlände till tinget som programledaren Paolo Roberto, 49, meddelar att Sigrid har lämnat programmet.

– Ibland finns det saker som är viktigare än den här tävlingen, och det här är en sådan anledning, säger Paolo Roberto i avsnittet.

Skälet som angavs var “privata skäl” och Sigrid var ledsen över att behöva lämna gården.

Nu har Bonde söker fru-profilen berättat vad som orsakade hennes snabba sorti. Ett missförstånd gjorde att någon gjort en oros anmälan till socialtjänsten.

– Det var inte för att jag var lat och inte ville kämpa utan saker och ting hände hemma. Det var någon som hade sagt att jag var på en inspelning i Sydafrika flera månader och att jag hade lämnat mina barn vind för våg. Då blev socialen uppringd med en orosanmälan, säger hon till Expressen.

Sigrid, som var mitt under inspelningen, blev mycket förvånad när hon fick höra vad som hänt. Hon hade kontakt med sina barn varje dag under inspelningen.

– Jag blev framför allt orolig. Det fanns ju ingen sanning i någonting. Jag visste att barnen mådde bra och allt var under kontroll, men sådana här trakasserier kan vara förödande för vår framtid, säger Sigrid Bergåkra.

Hon tycker att TV4 hanterade situationen bra. Inspelningen avslutades och Sigrid kunde åka hem till sina barn.

– Produktionen ska ha en stor eloge. De tog allt på allvar och gjorde klart inspelningen på en kort stund. De var helt fantastiska och jag fick sätta mig i bilen rätt omgående och jag var hemma i norr på sju timmar, säger Sigrid Bergåkra.

Här är alla deltagare i Farmen VIP

Camilla Henemark

Samir Badran

Sigrid Bergåkra

Yvonne Ryding

Patrik Sjöberg

Klara Svensson

Ola-Conny Wallgren

Felicia Bergström

Glen Hysen

Ben Mitkus

Hetast på Hänt TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Avslöjandet om romansen i Biggest loser: ”Vi ligger mest”

LÄS OCKSÅ: Efter romansryktet – Skam-stjärnan bekräftar relationen med Farmen-profilen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!