Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter otrohetsdramat – hemliga konflikten mellan Marcus och Emma

Hemliga konflikten mellan emma hellström och marcus johansson

Efter otrohetsdramat mellan Bella Andersson och Arvid Stenbäcken – nu avslöjas den hemliga konflikten mellan Marcus Johansson och Emma Hellström.
– Ångrar det jättemycket, säger Emma Hellström.

Paradise hotel 2019 rullar för fullt på tv och konflikterna avlöser varandra – även på hemmaplan. Årets Paradise hotel-par blev Arvid Stenbäcken och Bella Andersson, som efter inspelningarna har inlett en relation här hemma i Sverige.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men nyligen avslöjades det att Emma Hellström berättat för Bella att Arvid ska ha varit otrogen. Emma och Bella, som var vänner när de landade i Sverige efter Paradise hotel-inspelningarna, ska ha glidit ifrån varandra efter det.

– Jag fick inga bra vibes, hon blev sur på mig för att jag tog tillbaka honom, berättar Bella Andersson när hon medverkar i Bladhs Bikt.

Intervjuprogrammet Bladhs Bikt är ett samarbete mellan Viafree och Hänt Plus. I veckans avsnitt gästar både Emma Hellström och Marcus Johansson – och då avslöjades det en ny dimension av otrohetsdramat, som ingen tidigare haft någon aning om.

Marcus, som är vän med både Arvid och Emma, ville inte lägga sig i dramat. Trots det blev han indragen – av Emma.

– Jag tycker Arvid och Bella, de får sköta sitt förhållande själva.

Enligt Marcus ska Emma ha skickat en printscreen av en sms-konversation som avslöjade vad han tyckt om Arvids beteende.

– Emma hade en åsikt om detta och jag hade också en åsikt. Sen valde Emma att, inte lägga sig i, men lägga fram sina kort på bordet va hon tyckte om detta. Och jag ville inte egentligen vara delaktig i det här men så blev det, berättar han i Bladhs Bikt.

Emma kritiserar Marcus

Emma är ångestfylld över att hon drog in Marcus i dramat.

– När jag fick reda på otroheten så tog jag ställning och drog in Marcus i det, och det var ju onödigt. Det ångrar jag och jag har bett om ursäkt tusen gånger för, säger Emma i Bladhs Bikt.

I programmet riktar hon kritik mot Marcus, för att han inte stod upp för henne under konflikten med Arvid och Bella.

– Hela den här grejen hade kunnat vara mindre om du hade sagt vad du tyckte också. Då hade det inte blivit lika mycket kasta skit på mig, säger Emma till Marcus och fortsätter:

– Vi är inte så nära varandra längre och det beror väl lite på att jag tycker du är lite mesig, att du inte står upp för andra. Jag som vän hade ställt upp mer för en nära vän.

Se hela programmet där Emma och Marcus talar ut om sin hemliga konflikt HÄR!

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Paradise hotel-Alexandra om Ludvigs svek: ”Hade flickvän”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN