TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter olyckan – Jamie Lynn Spears glädjande barnbesked

30 dec, 2017 
Tio månader efter att Jamie Lynn Spears var nära att förlora sin dotter Maddie i en olycka, kan hon nu avslöja att hon väntar sitt andra barn.
Annons

För tio år sedan skapade Britney Spears, 36, lillasyster Jamie Lynn Spears stora rubriker när hon blev gravid som 16-åring, med dåvarande pojkvännen Casey Aldridge, som var 18. Jamie Lynn hade då precis spelat in den fjärde säsongen av Nickelodeons barnserie ”Zoey 101”, där hon spelade huvudpersonen, när nyheten nådde omvärlden.

Men idag är hon 26 år och lyckligt gift med Jamie Watson, 46, sedan tre år tillbaka och 2018 välkomnar de deras första gemensamma barn till världen. Det visar hon upp på sin Instagram, genom att posta ett familjefoto av maken, henne själv och dottern Maddie, 8.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det ser ut som att vi kommer att starta 2018 med en stor milstolpe. Jag är så glad över att kunna berätta att Maddie äntligen kommer att bli en storasyster. 2017 var fyllt med några av de största utmaningarna i mitt liv, och samtidigt några av de största välsignelserna”, skriver hon i bildtexten.

Annons

Den här glada babynyheten kom i sin tur tio månader efter att Jamie Lynn var när på att förlora dottern Maddie i en olycka. Så nog var 2017 fyllt med välsignelse som hon skriver. Maddie klarade sig, och en bebis började växa i magen.

Storasyster Britney grattar sin syster med familj bland kommentarsfältet.

”Maddie kommer att bli den bästa stora systern!! Jag är så glad för er skull!”, skriver hon.

Foto: IBL, Instagram

Annons