Britney Spears ord om systerdottern efter olyckan

Britney Spears ord om systerdottern efter olyckan

Britney Spears delar med sig av glädjebeskedet om systerdottern Maddie, 8. "Ett mirakel", skriver hon om flickans återhämtning efter svåra fyrhjulingsolyckan.

Det var i veckan som Britney Spears, 35, systerdotter Maddie, 8, skadades allvarligt i en olycka med en fyrhjuling.

Som Hänt rapporterat ska Maddies mamma Jamie Lynn Spears, 25, ha blivit vittne till när Maddie styrde undan ett dike och vält rakt ner i en damm. Maddie som satt fastspänd i fyrhjulingen hamnade under vattnet framför deras ögon.

”Inom några sekunder var mamman, styvfadern och andra familjemedlemmar framme vid dammen. De försökte febrilt få loss Maddie men lyckades inte. Räddningstjänsten kom till platsen efter två minuter och lyckades befria Maddie som kördes med ambulans till sjukhus”, skriver polisen.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears nya video får nätet att koka – vilken sexfest

Trots den snabba insatsen var lilla Maddie medvetslös när hon fördes i ilfart till sjukhus i Louisiana, dit även Britney Spears snabbt anslöt för att vara nära sin familj.

Nu meddelar världsstjärna att mirakel har inträffat och att Maddie under fredagen fick lämna sjukhuset för att fortsätta återhämta sig på hemmaplan.

“Vi är så tacksamma för att Maddie kunde åka hem idag… det är verkligen ett mirakel. Våra böner hördes och blev besvarade! Tack så mycket för all er kärlek och stöd denna vecka. Min familj uppskattar det mer än vad ni kan ana”, skriver Britney Spears på sin Instagram.

Även Britneys lillasyster Jamie Lynn Spears, 25, har uppdaterat om hälsoläget. Hon publicerade en bild på när Maddie förs från barnsjukhuset i New Orleans i en helikopter.

“Vi åker nu hem med vår lilla tjej då hon fortsätter återhämta sig”, skriver hon bland annat under bilden.

https://www.instagram.com/p/BQV8Ny7glzJ/?taken-by=jamielynnspears&hl=en

Underbara nyheter från familjen Spears, nu är det bara att hoppas på att Maddie återhämtar sig helt och hållet.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears nya heta pojkvän får internet att koka

FOTO: Ibl / Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN