Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter missfallet – Anitha Clemence beslut om framtiden med Joel

06 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Anitha Clemence och Joel Åhlén-Nyström framtidsbesked efter missfallet
Influencern Anitha Clemence och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström har under en tid försökt få barn tillsammans. I april berättade Anitha den sorgliga nyheten att hon fått missfall. Nu svarar hon på frågan om hon och Joel kommer att försöka bli gravida igen.
Annons

Entreprenören och influencern Anitha Clemence, 40, och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 28, har under en period funderat på om de vill skaffa barn tillsammans. Anitha har sedan tidigare barnen Penny, 8, och Tom Allan, 4, med Calle Schulman, 38.

I podcasten Jag vill ha barn har Anitha berättat om tankarna kring att skaffa fler barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har verkligen inte vetat om jag vill ha mer barn. Sen vet jag att om jag säger nej till det här tidsbestämmer jag vår relation. Vill jag det? Nej, det vill jag ju inte på ett sätt, sa Anitha Clemence då.

Den 18 april berättade Anitha på Instagram att hon faktiskt varit gravid, men att det slutade med missfall.

Nej, det kanske inte riktigt var så här jag såg det här inlägget framför mig. Att jag och Joel skulle berätta att vi väntar barn och hur jävla härligt det var. Men det blev inte så. Jag fick igår reda på under Kub-undersökningen att bebisen inte hade några hjärtslag längre, att jag fått missfall och att det känns piss”, skrev hon då.

Annons

Svarar på gravid-frågan

Efter det sorgliga beskedet har Anitha Clemence fått stort stöd från sina följare. När hon under gårdagen hade en frågestund på Instagram stories fick hon frågan om hon är gravid just nu.

Det hoppas jag verkligen inte med tanke på min tonårsfylla i fredags ….” svarar hon.

Anitha Clemence får också frågan om hon och Joel Åhlén-Nyström kommer att försöka få barn igen.

Dumt att inte göra det, kan jag tycka”, svarar hon då.

Anitha och Joel har varit tillsammans sedan 2017. Det var Anitha som bekräftade att hon hade en relation med 28-åringen några månader efter skilsmässan från exmaken Calle Schulman, 39. De hade då varig gifta i sex år.

FOTO: TT

Annons