LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anithas ärliga ord om gravidkampen med Joel: ”Jättesårad”

04 jan, 2019 
Joel Åhlén-nyström och Anitha Clemence gravidkamp
Anitha Clemence och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström har tidigare gått ut med att de försöker skaffa barn ihop. Nu berättar Anitha ärligt om tuffa känslorna inför en eventuell graviditet.
Annons

Anitha Clemence, 40, skilde sig från exmaken Calle Schulman, 38, i december 2016. Idag har både hon och Calle gått vidare och hittat kärleken på varsitt håll. Anitha i 11 år yngre pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 28.

Idag bor Anitha och Joel ihop och varannan vecka bor även Anitha och Calles barn Penny, 7, och Tom-Allan, 4, där. När Anitha och Joel gästade Malou efter tio på TV4 under hösten berättade de om deras kamp för att få ett gemensamt barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har alltid sett mig själv med två, tre barn. Egna barn då. Men det får jag ju acceptera att det kanske inte blir nu då. Men skulle det bli så att vi får ett barn skulle det vara helt fantastiskt, sa Joel då och Anitha berättade i samma veva att hon efter många om och men bestämt sig för att försöka skaffa ett till barn.

Anithas nya ord om barnplanerna med Joel

Nu berättar Anitha ännu en gång om parets barnplaner i podcasten Jag vill ha barn. Trots orden i Malou efter tio är Anitha inte helt säker på att hon vill ha ett till barn.

Annons

– Det har verkligen varit en 50/50 process för mig hela tiden. Jag är ju liksom färdig på ett sätt och skaffar vi barn så är det Joels bebis, förklarar hon och fortsätter:

– Jag har verkligen inte vetat om jag vill ha mer barn. Sen vet jag att om jag säger nej till det här tidsbestämmer jag vår relation. Vill jag det? Nej, det vill jag ju inte på ett sätt.

Joel vill å andra sidan ha ett barn till 100 procent, medan hon beskriver sig själv och sina egen vilja som 50 procent.

– Han blir så klart jättesårad, säger Anitha i podcasten och fortsätter:

– Jag har byggt upp ett liv där jag trivs och där det funkar för mig med en vardag där jag har barnen varannan vecka. Jag vet inte om jag vill ha ett barn på heltid.

Några av anledningarna till att Anitha tvivlar på om hon vill ha ett till barn är dels att det inte passar sig för henne i karriären just nu, men också för att hon haft många tuffa år med sonen Tom-Allan som varit mycket intensiv.

– Från kollik till att vakna klockan 04 första året till klockan 05 andra året. Extremt intensiv, nu börjar han chilla och han är 4,5 år… Det har varit 4,5 väldigt tunga år.

FOTO: IBL

Annons