Efter barnbeslutet med Joel – Anitha Clemence om missfallet

Anitha Clemence om missfallet efter gravidkampen med Joel

Anitha Clemence har tidigare berättat att hon och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström pratat om att skaffa ett gemensamt barn. Men under torsdagen delar hon det sorgliga beskedet om att hon varit gravid, men fått missfall.

Entreprenören och influencern Anitha Clemence, 40, har efter att relationen med yngre pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 28, varit ambivalent i frågan om hon vill skaffa fler barn eller inte.

– Jag har verkligen inte vetat om jag vill ha mer barn. Sen vet jag att om jag säger nej till det här tidsbestämmer jag vår relation. Vill jag det? Nej, det vill jag ju inte på ett sätt, har Anitha sagt i podcasten Jag vill ha barn.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Instagram går idag Anitha ut och berättar att hon har varit gravid, men att allt har slutat olyckligt.

Nej, det kanske inte riktigt var så här jag såg det här inlägget framför mig. Att jag och Joel skulle berätta att vi väntar barn och hur jävla härligt det var. Men det blev inte så. Jag fick igår reda på under Kub-undersökningen att bebisen inte hade några hjärtslag längre, att jag fått missfall och att det känns piss”.

Inte gett upp hoppet

Anitha är trots allt positiv och skriver att hon varit med om det förut och att hon trots allt känner tröst i att naturen avslutar när barnet inte är ”friskt”. Hon skriver att de inte har försökt få barn speciellt länge och att hon inte gett upp hoppet om ett barn med kärleken Joel.

Jag är glad att jag faktiskt känner mig superpepp på att få en sladdis på sikt. Nått jag knappt kunde tänka mig för ett år sen”.

Hänt har varit i kontakt med Anitha som bara kort kommenterar det som hänt:

– Jag vill bara säga att det känns sorgligt.

Anitha har sedan tidigare barnen Penny, 7, och Tom Allan, 4, med Calle Schulman, 38.

LÄS MER: Anithas ärliga ord om gravidkampen med Joel: ”Jättesårad”

LÄS MER: Anithas barnbesked med Joel i TV4:s direktsändning

FOTO: TT

Senaste nytt