LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter missfallen – Fredrik Eklund ska bli pappa

11 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Efter att ha kämpat med att bli föräldrar i flera år, har nu stjärnmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan äntligen mötts av glädjebeskedet att de väntar barn. Och dessutom blir det dubbel lycka – paret ska få tvillingar.
Annons

Så sent som förra veckan kunde Hänt meddela att Fredrik Eklund, 40, snart kommer droppa ett glädjande besked. Det handlade om att bli förälder och då kunde stjärnmäklaren berätta att han och maken Derek Kaplan, 42, var på god väg. Detta efter att ha börjat om med processen att hitta en ny äggdonator, surrogat och doktor, sedan de vid tidigare försök drabbats av missfall.

Och nu har beskedet alltså kommit – paret väntar tvillingar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Vi har blivit välsignade två gånger om – vi är sex månader gravida med tvillingar,  en pojke och en flicka!”, skriver Fredrik på Instagram.

Fredrik som gifte sig med sin Derek 2013, berättar i en intervju med tidningen People, om hur de fick veta att de är gravida i samband med att de i april firade Eklunds 40-årsdag i Paris.

Annons

– Det kändes som att det var meningen, vilket är svårt för mig att säga eftersom det har varit svårt, säger Fredrik.

Nej, vägen till graviditeten har inte varit helt enkel för paret. Efter att ha drabbats av två missfall, började Fredrik nästan ge upp hoppet.

– Varje gång jag gick in på Facebook eller Instagram, kändes det som att det enda jag såg var leende bebisar. Jag blev ständigt påmind om att det fanns ett hål mellan var jag var och var jag ville vara, berättar han för People.

Men nu har den tuffa tiden alltså övergått i dubbel babylycka.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

Foto: IBL, Instagram

Annons