Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter makens mord på hunden - Jenelle Evans sparkas från Teen mom

Jenelle Evans sparkas från Teen mom efter att maken David Eason skjutit ihjäl familjens hund - nu har MTV fått nog.

Hunden Nugget har ofta synts tillsammans med unga mamman Jenelle Evans och maken David Eason på sociala medier. Men i förra veckan kom nyheten om att hunden avlidit – efter att David skjutit ihjäl honom. Händelsen har nu lett till att MTV tagit till åtgärder och sparkar familjen från Teen mom.

Jenelle Evans, 27, har sedan flera år tillbaka varit en välkänd tv-mamma genom att ha varit en av profilerna i två av MTV:s program om unga mammor; 16 and pregnant och Teen mom 2. Den unga mamman gifte sig med kärleken David Eason 2017, samma år förlovade sig paret och bara några veckor innan förlovningen fick paret sitt första gemensamma barn, en dotter vid namn Ensley Jolie.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Jenelle har även två söner från tidigare relationer – Jace, 9, med hennes ex Andrew och sonen Kaiser, 4, med ex-fästmannen Nathan Griffith.

I tidigare säsonger av Teen Mom har man fått hänga med i Jenelles minst sagt bråkiga relationer mellan henne och ex-pojkvänner samt vårdnadsbråk om sonen, Jace, mellan Jenelle och hennes mamma Barbra.

Förra veckan kom nyheten om att familjen  drabbats av stor sorg efter att Jenelles hund Nugget dog – och dödsorsaken var att David att skjutit familjens hund som straff för att han hävdar att hunden var våldsam mot parets tvååriga dotter. TMZ rapporterar dock om videoklipp som spridits från händelsen, där det framkommer att det var långt från en våldsam attack.

Jenelle har själv gått ut och bekräftat att hennes make dödade hunden och har medgett att det är en tuff tid för henne nu.

MTV har försökt undvika maken

Händelsen har nu lett till att MTV valt att klippa banden helt med familjen Evans-Eason – och Jenelle kommer alltså inte längre att vara ett ansikte som tittarna får följa i Teen mom.

– Sedan den 6 april har vi slutat filma med Jenelle Eason och har inga planer på att dela hennes berättelse i den kommande säsongen, säger en representant från MTV till TMZ och fortsätter:

– MTV avslutade relationen med David Eason för över ett år sedan, i februari 2018 och har har inte filmat nya avsnitt av Teen mom 2 med honom sedan dess.

David sparkades från serien efter att ha uttalat homofobiska kommentarer. MTV ska ha försökt att undvika att behöva ha något med honom att göra under lång tid.

Incidenten med hunden ska ha varit droppen och produktionen var rädda för att han tappat kontrollen och ville inte ha något att göra med vad de ser som en hotfull katastrof.

Enligt tidigare uppgifter till TMZ har Eason dessutom en historia av att ha publicera videoklipp online där han stolt visar upp sina vapen hemma och har även blivit anklagad för våld i nära relationer.

LÄS MER: Jenelle Evans stora sorg – hunden ihjälskjuten av maken David

LÄS MER: Teen mom-Jenelle Evans oigenkännlig efter näsoperation

FOTO: TT/Matt Baron, Instagram

SENASTE NYTT!