Artikeln innehåller reklamlänkar

Teen mom-Jenelle Evans oigenkännlig efter näsoperation

Jenelle Evans näsoperation

Unga tv-mamman Jenelle Easons bilder efter näsoperationen kom som en chock för fansen. Så har vi aldrig sett henne förut.

Jenelle Evans, 26, har sedan tio år tillbaka varit en välkänd tv-mamma genom att ha varit en av profilerna i två av MTV:s program om unga mammor; 16 and pregnant och Teen mom 2. Nu avslöjar tv-profilen att hon genomgått en näsoperation och att återhämtningen har varit tuff. På Instagram har hon delat två bilder på sig själv i ett stort näsbandage och solglasögon vid sidan om sin man David Eason, 30.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

”Vill bara säga tack för att du alltid tar hand om mig”, skriver hon i inlägget och riktar sig mot sin make.

På bilderna är Jenelle Evans näst intill oigenkännlig bakom sina solglasögon och stora omplåstring. Fortsättningsvis förklarar hon i ett antal hashtags att hon genomgått en så kallad septoplasty-operation och att återhämtningen varit tuff.

En septoplasty är en operation där man korrigerar nässkiljeväggen mellan näsborrarna. En avvikande nässkiljevägg kan hindra luftflödet och göra det svårt att andas för personen som lider av det. Att läka efter en sådan operation kan ta veckor, skriver Radar online. En källa till nöjessajten hävdar att Jenelle opererades 8 oktober.

På Instagram skriver tusentals följare till Jenelle Evans och skickar krya på dig-hälsningar. En del delar med sig av sina egna erfarenheter.

”Jag gjorde en likadan operation och återhämtningen är fruktansvärd och lååång!!”, skriver en.

”Jag var inte medveten om att du led. Hoppas du tillfrisknar fort”, skriver en annan.

”Jag gjorde det för ungefär tre år sedan och känner mig så mycket bättre. Hoppas det hjälper lika mycket för dig som det gjorde för mig”, skriver en tredje.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Teen Mom-Catelynn gravid – med sin styvbror Tyler

LÄS OCKSÅ: Teen Mom 2-Leahs oro för dotterns muskelsjukdom

FOTO: Instagram, Stella

SENASTE NYTT!