Efter livsförändringen – Emilio Ingrossos ord om Åsas krav

Emilio Ingrossos drag efter hustrun Åsas krav: ”Får inte”
Makarna Emilio och Åsa Ingrosso håller just nu på att fixa till i sitt nya hem i Palma.
Trots att Åsa bett Emilio att inte dela med sig av bilder från nya boendet innan det är klart, väljer han att göra tvärt om.
Annons

För fem år sedan gifte sig krögaren Emilio Ingrosso, 54, med inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44. Makarna är bosatta i Palma där de driver restaurangkedjan La Perla och får med jämna mellanrum besök då de båda har flera barn sedan sina tidigare relationer.

Annons

Åsa har två barn sedan tidigare, sonen Anton Björling, 23, och dottern Lina Björling, 21, och Emilio är pappa till Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso.

Lina och Anton är numera även dem bosatta i Palma, och har därför möjlighet att träffa Åsa och Emilio allt mer ofta. Men Emilios barn passar på att komma ner och hälsa på så ofta de kan.

Annons

Trotsar hustruns önskan

Åsa och Emilio har just nu fullt upp med att flytta. Eftersom hustrun jobbar med inredning är det hon som roddar med hur det ska se ut i det nya hemmet och det verkar minst sagt vara ett tidskrävande projekt.

”Vi försöker få till vår lägenhet som såklart tagit längre tid än vi trott att fixa. Färgen var nästintill omöjlig att få till! Men efter mkt slit så sitter den nu och blev faktiskt exakt som vi ville”, berättade Åsa i ett inlägg i mitten av februari.

Och än är lägenheten inte klar. Men trots det delar Emilio med sig av en bild från makarnas nya sovrum, även fast Åsa inte vill att han delar någon bild av det halvfärdiga rummet.

I dessa karantäntider är det här vi tillbringar vår tid just nu! Egentligen får jag inte lägga upp den här bilden för Åsa för sovrummet är inte klart än haha Men det blev ju så fint!” skriver Emilio i inlägget.

Annons

Men bara timmar senare har även Åsa fallit dit. hon delar samma bild som sin make

Jag hade verkligen tänkt vänta tills sovrummet var helt klart innan jag visade.. Jag är sån. Vill ju helst ha varenda detalj på plats först. Men så tog min kära Emilio den här bilden å la upp på sin insta!” skriver hon och tillägger:

Haha.. Å jag har ju själv delat det oklara vardagsrummet..så äh..”.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…