Efter kritiserade dokumentären – ännu en Dolly Style-medlem lämnar

Dolly style-medlemmen hoppar av
Popgruppen Dolly Style har under vintern varit i blåsväder. I SVT-dokumentären Dolly style-fabriken kritiserades gruppens skapare, Emma Nors och Palle Hammarlund. Under fem år har fem medlemmar lämnat Dolly Style. Nu meddelar Mikaela Samuelsson, som i gruppen har namnet Molly, att även hon hoppar av.
Annons

Popgruppen Dolly Style skapades för fem år sedan och består av tre sångerskor som kallar sig Molly, Holly och Polly. Gruppen skapades av Emma Nors och Palle Hammarlund. 2015 blev gruppen känd över hela Sverige när de tävlade i Melodifestivalen med låten Hello hi.

Nu meddelar gruppmedlemmen Mikaela Samuelsson, som spelar Molly, att hon lämnar gruppen. I ett inlägg på Instagram berättar hon om avhoppet.

Annons

– Jag vill bara säga stort, stort tack för att jag fått träffa så många av er som möjligt, och även på sociala medier. Och för den här galna resan. Nu har jag varit en del av det här i fyra år och det här är min sista turné med Dolly Style, säger hon i en video.

Annons

Men de fans som fortfarande inte hunnit träffa Mikaela Samuelsson i rollen som Molly behöver inte oroa sig. Hon kommer att vara med turnén ut.

– Vi kommer att hinna träffas och säga hej då, och vi kommer att ses igen. Jag kommer att göra något annat och då kommer vi ha möjlighet att ses ändå. Men just med Dolly Style är det här min sista turné som Molly och jag hoppas jag hinner träffa så många av er som möjligt, säger hon och ger en slängkyss till kameran.

View this post on Instagram

Hej alla underbara!💗 Jag vill först & främst tacka alla er för att jag fått träffa så många av er både i verkligheten men också här på instagram. Ni har fyllt mig med så otroligt mycket glädje & överraskat med så fina presenter & ord som jag kommer leva på i resten av mitt liv🌸 Jag är så otroligt tacksam för det.🙏🏻 Nu har jag varit en del av Dollystyle i 4 år & fått uppleva helt fantastiska saker, men nu känner jag mig supertaggad på nya projekt!😍 så därför blir cirkus tour min sista turné som Molly i Dollystyle! Jag är otroligt glad & exhalterad över detta & hoppas att ni känner samma sak! Vi kommer att få tid att ses & säga ”på återseende” för vi kommer att ses igen i andra sammanhang! Jag är otroligt tacksam för att jag fått vara en del av detta! Jag är tacksam att jag fått jobba ihop med Emma & Palle, & även mina girls Holly & Polly såklart💙💜 Jag älskar er alla i dollycrewet & även alla er! Puss /Molly💗💗💗 [ Grymt tack 💗 Hi everyone💗 First of all, I want to thank all of you for having met so many of you both in reality but also here on instagram. You have filled me with so much joy & surprised with so nice gifts & with your love. And im gonna take it with me for the rest of my life🌸 I am so incredibly grateful for that.🙏 Now I have been part of Dollystyle for 4 years & have experienced absolutely amazing things, but now I feel super excited on new projects! 😍 so therefore the circus tour becomes my last tour as Molly in Dollystyle! I am incredibly happy & excited about this & hope you feel the same! We will have time to be seen & say "on reunion" because we will be seen again in other contexts! I am incredibly grateful to have been part of this! I am grateful that I had to work with Emma & Palle, & also my girls Holly & Polly of course💙💜 I love you all in the dollycrew & even all of you! Puss / Molly💗💗💗] #dollystyle #dollystylemolly

A post shared by Dolly Style (@dollystyleofficial) on

I kommentarsfältet spekuleras det vilt om varför Mikaela Samuelsson ska lämna gruppen.

Annons

Fick du sparken eller har du valt det själv?” frågar en person och får svar från Dolly Styles konto.

Man får inte sparken om man sköter sitt jobb så fantastiskt fint som Molly gjort, så NEJ, hon har INTE fått sparken.”

Men de flesta kommentarerna från Dolly Styles fans handlar om att de kommer att sakna Molly.

Molly neeeeeej sitter själv och gråter inne på mitt rum”, skriver en person i en kommentar.

Kommer sakna dig otroligt mkt men stöttar dig i allt! TACK FÖR ALLLLT!” skriver en annan.

Annons

Dolly Style kritiserades i dokumentär

I vintras visades dokumentären Dolly style-fabriken på SVT. Där kritiserade tidigare Dolly Style-medlemmar gruppens skapare Emma Nors och Palle Hammarlund. Under de fem år som gruppen funnits har fem medlemmar lämnat gruppen.

Dolly style-fabriken berättar de före detta medlemmarna om viktkrav, utfrysning och förbud mot feminism inom gruppen.

När Dolly style-fabriken släppts på SVT bemötte Emma Nors kritiken i ett långt inlägg på Facebook. Där riktade hon skarp kritik mot SVT och skrev också att hon tyckte att filmen var grovt vinklad.

”Det var naivt av mig att öppna Palles och mitt hem för filmteamet när de sa att de ville göra en dokumentär om mig som kvinna och entreprenör i musikbranschen. När jag fick se det färdiga resultatet (två dagar innan det skulle sändas) var jag för upptagen med Melodifestivalen för att hinna kommentera. Då hade jag också förstått att de kan klippa ihop vad som helst av mina svar”, skrev Emma Nors då.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…