Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter tittarnas skarpa kritik – Linda Lindorff om TV4:s beslut för Leonora

29 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Leonora Vilhelmsson gör comeback i årets omgång av Bonde söker fru. Efter att ha mottagit kritik för beslutet försvara nu programledaren Linda Lindorff Leonoras medverkan.
Annons

Sedan Linda Lindorff, 46, meddelade att Leonora Vilhelmsson, 41, ska vara med i Bonde söker fru i år igen har reaktionerna rasat in.

Leonora Vilhelmsson var med i Bonde söker fru förra året. Men redan i andra avsnittet hade skogsbonden funnit kärleken i Louise Olsson och hoppade av programmet.

Många är glada att få se den populära tv-bonden i rutan igen. Andra kritiserar beslutet att låta Leonora Vilhelmsson få en ny chans. På Linda Lindorffs Instagram-konto har följare skrivit att Leonora redan fått sin chans. De menar också att hon, genom att hoppa av programmet, brutit mot reglerna.

Nu försvarar Linda Lindorff beslutet att ge Leonora en ny chans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För det första. Att man hoppar av Bonde söker fru för att man blir kär är enligt mig inget regelbrott man bör straffas för. Leonora följde sitt hjärta, hon blev kär och då ville hon inte fortsätta med Bonde söker fru”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Annons

Programledaren skriver vidare att det vore inte ärligt mot de andra brevskrivarna samt att det är klart att man inte vill dejta andra när man är kär.

Leonora Vilhelmsson och Louise Olsson gjorde slut under hösten.

Men att Leonora nu får en andra chans betyder inte att hon tar någon annans plats.

Vi ville ge en extra bonde chansen av en anledning jag inte gå in på men vad jag kan säga är att det inte beror på något tråkigt eller dåligt… Eftersom presentationsprogrammet av våra åtta bönder redan visats och vi nu också kommit så långt att jag delat ut breven så är det väldigt svårt att plocka in en helt ny bonde som ingen känner till”, skriver Linda Lindorff.

”Leonora i sin tur tackade ja till att vara med eftersom hon vet att det finns en stor chans till att hitta någon. Förra året var hon lite för ivrig, det har hon lovat att inte vara i år. Den här gången ska alla som skriver till henne få samma förutsättningar. Hon ska läsa breven och bjuda in. Dejta på Bonde söker fru-vis i hopp om att bli kär och hitta sitt livs stora kärlek. Nu ska hon ge detta chansen och gå hela vägen”, skriver hon.        

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2018

FOTO: IBL

Annons