Efter krisen – Isabella Löwengrip stöttas av läkarteam

Isabella Löwengrip stöttas av läkarteam
Efter erkännandet om sin ekonomiska kris avslöjar Isabella Löwengrip nu att hon stöttas av ett läkarteam för att klara av komma upp på fötterna.
”Min kropp har varit i en kris sedan september”, skriver Isabella på sin blogg.
Annons

Influencern och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har länge varit öppen med sitt mål om att bli världens mäktigaste kvinna. I oktober i år avslöjade hon dock att planerna inte riktigt gått som hon tänkt sig – och att hon nu befinner sig i ekonomisk kris.

Annons

”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig”, skrev Isabella Löwengrip i ett inlägg på sin blogg med titeln Mitt modigaste inlägg någonsin. 

Sedan erkännandet om den ekonomiska krisen har Isabella varit öppen om vad hon just nu genomgår. Hon har behövt säga upp flertal personer ur hennes personal, hennes planer på att etablera och expandera sitt bolag i USA har lagts på is och nyligen blev det även bekräftat att hennes lyxvilla på Lidingö, som Isabella enligt henne själv köpt för 30 miljoner kronor, sålts.

Annons

Läkarnas stöttning till Isabella Löwengrip

Den ekonomiska krisen har tagit hårt på Isabella Löwengrip. På sin blogg är hon tydlig med att hon under den senaste tiden inte mått bra – och i ett nytt inlägg avslöjar Isabella nu att hon stöttas av ett läkarteam.

”Min kropp har varit i en kris sedan september så det är inte konstigt att den säger ifrån. Det hade den gjort betydligt tidigare om det inte varit för min psykolog och läkarteam som varit med mig under allt som hänt och hela tiden haft en plan.”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen.

I inlägget förklarar Isabella att hon lider av magkatarr. Från eftermiddagen till dagens slut känns det som knivar i magen och Isabella skriver att hon vet att det skulle sluta med att hon kräks blod ifall hon inte tog hjälp av sina läkare.

”Mitt liv är så extremt just nu med den mediala uppmärksamheten samt undvika konkurs under tiden att jag behövt ett läkarteam som ser till att vi får upp mig på fötterna jämt. Annars hade det inte gått.”, skriver Isabella Löwengrip.

Annons

Isabellas Löwengrips kamp

Isabella Löwengrip fortsätter förklara att hon sedan september ätit lugnande medicin, insomningstabletter och betablockerande. Nu går hon in i en ny fas och är tacksam för sitt läkarteam som finns där för henne.

”Om jag hade haft ett normalt jobb hade jag kunnat sjukskriva mig i några månader men det går ju inte. Försvinner jag i veckor så kommer att bolagen knappt finns kvar när jag är tillbaka. Allt är alldeles för skört tyvärr. Det är därför jag är glad över mitt läkarteam.”

Entreprenören förklarar att hennes senaste månader varit oerhört tuffa – och att allt sker i offentligheten lett till att hon fått enorma ångestpåslag. Men Isabella är tydlig med att hon inte tänker ge upp.

”Men trots att kroppen ryter ifrån så går ändå bolagen sakta sakta åt rätt håll. Jag måste bara hitta ett sätt att hålla ut kroppsligt. Snart snart snart kommer det att ljusa ännu mer.”, skriver Isabella Löwengrip hoppfullt på sin blogg.

Annons

FOTO: TT/Pontus Orre, TT/Jerker Ivarsson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…