Efter konflikten – därför stoppas Wahlgrens värld

Efter konflikten – därför stoppas Wahlgrens värld
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren bjuder på sig själva i realityserien Wahlgrens värld.
Trots programmets popularitet har en oro spridit sig bland fansen, för nu stoppas programmet för flera.
Annons

En sak som är säker är att familjen Wahlgren/Ingrosso är en familj som både är väldigt känd men också mycket omtyckt av svenska folket. De flesta i familjen är antingen skådespelare, artister eller arbetar som offentliga personer på ett eller annat sätt.

Annons

Wahlgrens värld, realityserien som visas på Kanal 5 och Dplay, har gått riktigt bra alla säsonger. Det är främst mamma Pernilla Wahlgren, 52, och dottern Bianca Ingrosso, 25, som underhåller tv-tittarna. Men två andra som också syns en hel del i realityserien är Biancas småbröder Benjamin Ingrosso, 22, och Theo Wahlgren, 12.

I realityserien delar familjen fritt med sig av sin vardag, något som tittarna älskar.
Annons
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
FOTO: Björn Lindahl/TT

”Slippa vara själv”

Det senaste avsnittet handlade en hel del om att Pernilla nu ska renovera sitt kök och att hon då inte kan bo i sitt hus på Lidingö. Då dottern Bianca har en nyinköpt och nyrenoverad lägenhet mitt på Östermalm så blev valet ganska självklart för Pernilla – inflyttning till dottern.

– Jag kommer inte kunna bo här. Jag hade tänkt att jag kunde hänga i vardagsrummet, men vardagsrummet är fullt med grejer nu. Så jag ska packa en väska och ta in på Casa Bianca, sa hon i programmet och fortsatte:

– Det är rent och fräscht och härligt och mysigt. Och kul med sällskap, att slippa vara själv.

Pernilla själv är otroligt entusiastisk till det nya avsnittet som sänds under torsdagskvällen, när hon träffar ett medium från Norge.

Annons

“Tårar när det blev för nära, och skratt när jag blev presenterad min ‘framtida man’…!”, skriver Pernilla till ett videoklipp från avsnittet som hon delat på Instagram.

Följarnas oro

Och visst är följarna och fansen peppade för Wahlgrens värld. Men i kommentarsfältet har det spridits en hel del oro om programmet.

Annons

Orsaken är att Telia och Kanal 5 ligger i en tvist, vilket har lett till att Telia-kunder inte har möjlighet att titta på kanalen på tv:n.

Pernilla, som är medveten om problemet, har informerat följarna att de som är Telia-kunder kan använda sig av Dplay-appen. Men detta har dessvärre inte lugnat fansen.

“Torsdagskvällen är förstörd, jag kan inte se Wahlgrens värld numera!”, skriver en. “Vi har också Telia – har ingen lust att ladda ned dplay appen då det kostar pengar”, fyller en annan i.

“Blir så less på Telia!! Plockat bort 5an!! Ser fram emot att se er varje Torsdag!! Men tyvärr så missar det!!”, kommenterar en tredje person.

Annons

FOTO: 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…