TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli bryter tystnaden om förlossningen

06 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Charlotte Perrellis ord om förlossningen
Charlotte Perrelli födde i helgen sin fjärde son via kejsarsnitt. Nu bryter hon tystnaden om förlossningen.
Annons

Charlotte Perrelli, 43, födde i helgen sitt och maken Anders Jensens andra gemensamma barn. Graviditeten har varit allt annat än enkel. För några veckor sedan fick sångerskan beskedet att hon drabbats av den ovanliga komplikationen Vasa Previa som innebär att en blodåder från barnet ligger för mynningen. Det har inneburit en livsfara för både Charlotte och barnet, och de senaste veckorna har hon varit tvungen att befinna sig i närheten av ett sjukhus ifall något skulle hända.

På grund av tillståndet slog läkarna fast att Charlotte skulle behöva föda med planerat kejsarsnitt. Förra veckan lades hon in på sjukhus och i fredags kom den efterlängtade gossen till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han är här! Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu”, skrev hon i ett inlägg på Instagram under en bild på den ännu namnlösa lilla killen.

Sångerskan har uppdaterat sina sociala medier flitigt sedan dess, men ännu har hon inte berättat om förlossningen. I kommentarsfältet på sin blogg får hon frågan hur hon mår efter kejsarsnittet.

Annons

”Jag går som en 80 åring…. herregud! Föredrar faktiskt naturlig förlossning men kämpar m att inte klaga då jag är så vansinnigt tacksam!!!” svarar Charlotte.

Charlotte Perrelli är just nu aktuell i TV4:s Så mycket bättre och det var precis innan inspelningarna av programmet i somras som Charlotte avslöjade att hon väntade barn då kulan på magen inte gick att dölja längre.

Sedan tidigare har hon och Anders sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har även sönerna Angelo, 14, och Alessio, 12. Dessutom har Anders Jensen dottern Izabelle, 11, tillsammans med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

Vi skickar alla tankar till Charlotte och hoppas att hon snart mår bättre!

FOTO: Ibl, Instagram

Annons