Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli har fått barn – glädjen efter komplikationerna

02 nov, 2018 
Malin Ljung
Charlotte Perrelli har fått ett fjärde barn
Äntligen råder det bebislycka för Charlotte Perrelli! Under fredagen bekräftade hennes manager att Charlotte och maken Anders Jensen blivit föräldrar till en liten pojke.
Annons

Charlotte Perrelli, 43, och maken Anders Jensen har äntligen fått barn. Det bekräftade artistens manager Staffan Jordansson till Aftonbladet under fredagskvällen.

– Det blev en pojke och allt gick bra, bekräftar Jordansson till tidningen.

Den folkkära artisten har haft allt annat än en okomplicerad graviditet. För några veckor sedan fick hon det tunga beskedet att hon drabbats av den ovanliga komplikationen Vasa Previa. Vilket innebär att en blodåder från barnet för mynningen, vilket innebar en livsfara för både Charlotte och barnet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har fått direktiv att jag måste befinna mig nära ett akutsjukhus. Skulle det börja blöda så är det jätteakut. Då handlar det om minuter innan barnet dör, så allvarligt är det. Det känns lite olustigt. Men så länge jag tar det lugnt så ska det inte hända något, sa hon då.

Läkarna upprättade vid upptäckten en krisplan för Charlotte, vilket innebar att hon skulle behöva förlösas med kejsarsnitt. Dessutom var det planerat att hon åtminstone den sista veckan skulle vara inlagd på sjukhus för observation.

Annons

“De bedömer faktiskt inte det som OM det är en blödningsrisk utan när den kommer. Då är det bråttom. Både för barnet och för mig. Jag måste helt enkelt kunna infinna mig på en akutförlossning extremt snabbt när det händer”, har hon tidigare skrivit på sin blogg.

Under torsdagen bekräftade Perrellis manager att hon var inlagd på sjukhus, dessutom hade de behövt stoppa hennes medverkan i programmen Skavlan och Hellenius hörna som var planerade denna vecka.

”Det stämmer att Charlotte är inlagd på sjukhus för observation. Hälsar att hon under omständigheterna mår bra. Av samma anledning har vi bokat av alla hennes åtaganden, däribland de tv program du nämner”, bekräftar managern Joakim Jordansson i ett sms till Expressen.

Sedan tidigare har de sonen Adrian, 5, tillsammans. Charlotte har även sönerna Angelo, 14, och Alessio, 12. Dessutom har Anders Jensen dottern Izabelle, 11, tillsammans med TV4-profilen Suzanne Sjögren.

FOTO: Ibl

Annons