TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrelli: Så mycket pengar fick jag för Så mycket bättre

20 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Charlotte Perrelli betalt för Så mycket bättre.
Charlotte Perrelli deltog i årets Så mycket bättre som spelades in i somras. Det blev en känslosam inspelning med många tårar. Nu avslöjar sångerskan sanningen bakom lönen för Så mycket bättre.
Annons

Charlotte Perrelli, 44, deltog i somras i TV4-succén Så mycket bättre tillsammans med artistkollegorna Albin Lee Meldau, 30, Louise Hoffsten, 52, Linnéa Henriksson, 31, Eric Gadd, 52, rapparen Stor, 30, och Christer Sjögren, 68.

Inspelningen blev en känslosam historia. Innan inspelningarna av Så mycket bättre tog sin början avslöjade Charlotte Perrelli att hon väntar barn med sin kärlek Anders Jensen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin blogg berättade Charlotte Perrelli om känslorna som uppstod när det var dags för hennes dag och hon fick höra de andra artisternas versioner av hennes låtar.

Kan bara säga att som jag skrattat och gråtit! Sååå bra versioner så jag finner inte ord! Herregud så tacksam jag är och vilka låtar de valt!!! Kärlek!!” skrev Charlotte Perrelli i juni på sin blogg.

Nu avslöjar Charlotte Perrelli att deltagandet i Så mycket bättre inte är någon lukrativ historia. Pengarna som hon fick i lön var avsedd för att lägga på produktionen av hennes låtar.

Annons

– Nej, det är inte bra betalt rent gagemässigt. Här är det så att du får betalt och de pengarna får du använda till att prodda upp dina … Så det blir ingenting kvar, säger Charlotte Perrelli i Kändispodden.

Hon fortsätter:

– Det blir inga pengar över alls. Det är inte så att man skriver ett jätteavtal. Men jag vet också att det är individuellt.

Charlotte Perrelli säger också att det för henne inte var pengarna som styrde huruvida som skulle vara med i Så mycket bättre eller inte.

– I det här fallet kände jag att jag ville göra det här därför att det har varit på gång väldigt många gånger och det har fallerat av olika anledningar flera gånger. Jag kände att det låg rätt i timing och jag tyckte det var kul. Det viktigaste i det här fallet var inte pengar. Det finns gånger man kan känna att “jag vill inte göra det där skitprogrammet, om jag ska göra det ska det vara bra betalt.” Och då kan man deala på ett annat sätt, säger Charlotte Perrelli.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: IBL

Annons