TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter kollapsen – nu avslöjar mamma Pernilla hur Bianca mår

06 dec, 2017 
AvJoakim Almén
Bianca Ingrosso har haft en tuff period i livet med panikångestattacker, hårda ord från personer i sociala medier och ätstörningar som kikat sig på igen. Nu berättar mamma Pernilla Wahlgren hur dottern egentligen mår.
Annons

Det har varit en tuff period för Bianca Ingrosso, 20. Efter ett hektiskt år med konstanta tv-inspelningar av ”Wahlgrens värld”, och där hennes kändisskap nått nya nivåer, har hon drabbats av panikångestattacker på sistone – både i sitt hem och i samband med en fanträff i Mall of Scandinavia i Solna. Den struliga perioden fick Bianca att temporärt flytta hem till mamma Pernilla Wahlgren, 49, på Lidingö för att få kvalitetstid med familjen och den trygghet det innebär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu, med ett par veckor sedan Biancas offentliga kollaps i samband med ett meet and greet med fansen i Mall of Scandinavia, börjar Bianca må allt bättre. En anledning – pojkvännen Phillipe Cohen, xx. Det berättar mamma Pernilla i podcasten ”Wahlgren & Wistam”, som hon driver tillsammans med Sofia Wistam, 51.

– Nu mår hon jättebra. Nu är Philippe här, hon mår som bäst när Philippe är här, säger Pernilla och förklarar samtidigt hur påfrestande det kan vara att spela in en säsong av ”Wahlgrens värld”.

Annons

– Vi har filmat och filmat och filmat mycket, och det vet ju själv hur jobbigt det är med en filmkamera i ansiktet, säger hon till Sofia Wistam.

Bianca har också fått en hel del elaka kommentarer i sociala medier på sistone, vilket såklart inverkar – och påverkar – på måendet. Hon har berättat om att hennes problem med ätstörningar har börjat komma tillbaka och sin egen podcast ”Har du sagt A får du säga Bröt hon i det senaste avsnittet ifrån mot fansen.

– Hon har fått mycket skit på sociala medier, många som skriver elaka saker om henne och hon är inte så himla hårdhudad alltså, berättar Pernilla om dottern.

– Hon är en prestationsmänniska, vill prestera bra. Då blir det också press på sig själv för man vill prestera bra, säger Sofia Wistam om Bianca.

Pernilla återkommer till Mall of Scandinavia-incidenten.

– Hon fick en panikångestattack när hon skulle signera på Guldfynd vid Mall of Scandinavia. Liten butik och 500 personer kom. Det är just när det är trånga utrymmen, mycket folk och varmt. Alla ska ta selfies och man ska stå och le och man ska se glad ut. Det blev för mycket och var tvungen att avbryta och då mår hon dåligt av det, för alla som kom och får dåligt samvete. Hon stod ändå en timme innan det kom.

Annons

Men nu verkar Bianca ha dragit i handbromsen och tempot har – för tillfället – lugnat ned sig en aning. Man måste låta sig själv vara ledig ibland, menar mamma Pernilla.

– Är man ledig från tv-inspelning är det något annat man ska göra. Man behöver en, helst två, dagar där man är helt helt ledig och inte gör nånting.

Foto: IBL

Annons