Biancas otäcka kollaps framför fansen: Kroppen plötsligt av

Bianca Ingrosso höga tempo börjar ta ut sin rätt. Under lördagen kollapsade den unga tv-profilen mitt under ett event för sina fans.

Bianca Ingrosso har den senaste tiden varit öppen med att hon känner sig utmattad och drabbats av flera attacker av panikångest. Just nu är det mycket som händer i hennes liv, förutom inspelningen av tv-serien “Wahlgrens värld” så är hon aktuell som nu jurymedlem i TV4:s “Talang” – samtidigt som hon har flera samarbeten och projekt igång som den influencer hon är.

Trots att Bianca är medveten om att kroppen börjar säga ifrån och hon försöker trycka in vila är det uppenbart att den unga bloggerskan fortfarande inte är i toppform.

Under lördagen befann hon sig i köpcentrumet Mall of Scandinavia i Stockholm för ett tre timmar långt meet n’ greet med fans i samband med lanseringen av hennes smyckeskollektion. Men redan efter en timme tvingades eventet stängas ner. Orsaken var att Bianca än en gång kollapsat.

På Instagram delade tv-profilen med sig av vad som hänt:

“Jag ber så hemskt hemskt mycket om ursäkt för att jag var tvungen att ställa in min meetandgreet efter en timme”, skriver hon och avslutar med ett hjärta.

I nästa publicering förklarar hon vad som hade hänt:

“Det blev för mycket för mig och min kropp la av ganska plötsligt och jag fick en panikattack”, skriver Bianca och fortsätter med ett löfte till de som inte hann träffa henne:

“Jag LOVAR LOVAR att vi ska göra detta igen så jag får träffa och krama er alla som kom”.

LÄS OCKSÅ: Biancas okända plan – vill byta namn: ”Ser fram emot det”

LÄS OCKSÅ: Carina Berg och 12 år yngre stjärnan visar upp sin kärlek

FOTO: Ibl, Instagram

 

FRÅN FÖRSTASIDAN