Biancas okända plan – vill byta namn: ”Ser fram emot det”

Biancas okända plan – vill byta namn: ”Ser fram emot det”

Bianca Ingrosso och hennes kille Phillipe Cohen är tillsammans igen, efter att ha gjort slut tidigare under året. Nu berättar Bianca att förhållandet är ”for life” – och att hon planerar att byta namn i framtiden.

Bianca Ingrosso, 22, har haft ett upp-och-nedigt förhållande med sin pojkvän Phillipe Cohen, 23. De båda har träffats i närmre fyra år, och under dessa fyra år har de hunnit med att breaka, bli tillsammans, breaka, bli tillsammans, breaka – och bli tillsammans igen. Men nu verkar det vara ”for life”, som hon uttrycker det själv när hon gästar Cafés och Emil Perssons, 32, Fördomspodden”.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

– Det har varit fantastiskt när det varit fantastiskt, men det har varit lite bråk. Jag har gjort slut, han har gjort slut och det varit lite till och från. Men nu är det for life. Nu är det inga mer breakups, inga mer pauser. Jag kan inte tänka mig att gifta mig med nån annan än honom, säger hon.

Bianca avslöjar också att det ingår ett framtida namnbyte i ”for life”-konceptet.

Fördomspodden: Mycket gott kan givetvis sägas om din pojkvän Phillipe Cohen, men det absolut bästa med honom är stavningen av hans redan internationellt gångbara namn: P-H-I-L-L-I-P-E.

– Han har ju jävligt snyggt namn. Det låter ju som en amerikansk filmstjärna: Phillipe Cohen.

Internationellt gångbart.

– Ja, men vad betyder internationellt gångbart?

Att det funkar globalt.

– Jaja, det gör det. Jag ser fram emot att heta Cohen i efternamn.

Kommer du göra det?

– Ja, Bianca Ingrosso Cohen – låter bra.

Ja, Bianca Ingrosso Cohen låter ju minst lika internationellt gångbart som Phillipe Cohen, och Bianca är verkligen SUPERsäker på att förhållandet med Phillipe kommer att vara livet ut. När hon får frågan: ”for life är ju jävligt länge alltså?” svarar hon att alla i hennes familj är väldigt förhållandeseriösa.

– Ja, men jag är ju sån. Alla mina syskon är såhär – är man tillsammans med nån, då är man tillsammans med nån. Jag är inte en sån som har en pojkvän och tänker att det kan hända nånting med nån annan.

LÄS OCKSÅ: Bianca avslöjar Serneholts ex – berättar sanningen om okända flirtandet

LÄS OCKSÅ: Biancas bebisplan med Phillipe: ”Skulle ha blivit gravid i år”

FRÅN FÖRSTASIDAN