TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Efter Kissies ärliga ord om aborten – nu hyllas hon av kärleken

06 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Alexandra "Kissie" Nilsson öppnade i helgen upp om sina egna erfarenheter kring aborter. Nu hyllas hon av kärleken Andreas: "Du är min förebild".
Annons

I lördags gästade Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, TV4:s Nyhetsmorgon, där hon bland annat tog upp valet att tvätta bort “Kissie” från sitt varumärke. Men framför allt pratade hon om sitt engagemang i abortfrågan, med anledning av Sverigedemokraternas förslag till lagändring kring aborter. I intervjun valde Alexandra också att berätta om de aborter hon själv gjort.

– Jag har behövt genomgå flera aborter. Det är inget jag tycker är kul, men det har varit nödvändigt, säger hon.

Efter sitt modiga uttalande höjs hon nu till skyarna av sin sambo Andreas Hellmers, 35, på hans Instagram-konto.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är så vansinnigt stolt! Hon klev in i mitt liv för några månader sen och vände det upp och ner, verkligen till det positiva”, inleder han.

 

Andreas skriver om vilken påverkan Alexandra haft på hans liv, och visar tydligt hur mycket han ser upp till henne och hur tacksam han är över att dela sitt liv med henne.

Annons

“Alexandra som offentlig person överöses dagligen av kränkande kängor för sin feministiska kamp. Delar av vårt samhälle har tydligt missförstått att det inte finns någon mall för “rätt” feminism. Det spelar ingen roll om du heter Cissi Wallin, Peg Parnevik, Zara Larsson eller Alexandra Nilsson. Alla vill skapa en bättre värld”, skriver han.

Att Alexandra påverkat honom märks väl och han öser kärlek över henne.

“Därför är jag så oerhört stolt att vara pojkvän till en av dessa starka feminister som trots dagligt hat väljer att ta plats. Du är min förebild”, avslutar han.

Foto: IBL

Annons