TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter kärleksresan med pojkvännen – nu byter Kissie namn

03 nov, 2017 
AvOla Brising
Nyligen var bloggerskan Alexandra "Kisse" Nilsson på en romantisk resa till Sri Lanka, med pojkvännen Andreas Hellmers. Efter hemkomsten väljer hon nu att göra ett visst namnbyte.
Annons

För några veckor sedan var bloggerskan Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, på en romantisk semester på Sri Lanka med pojkvännen Andreas Hellmers, 35, där de lärde sig surfa och utövade yoga tillsammans.

Bloggerskan har delat med sig av flera bilder på henne och pojkvännen från resan, och intill bilderna skriver hon kärleksfulla texter som:

“Älskar att vakna upp med den här”.

Efter att ha kommit hem från den härliga resan håller Kissie i dagarna på att flytta ihop och bli sambo med Andreas. Dessutom har hon bytt namn på sitt Instagramkonto. Numera heter hon bara “Alexandra Nilsson” och inte “Kissie”. Dessutom skriver hon i bloggen att hon snart även kommer att byta namn på den, och under gårdagen berättade hon mer om de nya planerna.

”Ska fotograferas bland annat, en ny header behövs nu när jag byter design och namn. Dock gillar jag verkligen den jag har nu, tycker den känns lite “girl power”.. Så skulle nog faktiskt vilja ha något liknande.. Eller jag vet inte, har sån beslutsångest!”

Annons

Anledningen till varför hon inte längre vill ha kvar sitt gamla artistnamn “Kissie” är inte helt tydlig. Dock skrev hon ett annat blogginlägg i veckan att hon på senaste tiden har börjat bryta gamla mönster, och om hur viktigt det är att utmana sig själv och gå utanför sin bubbla.

”Innan var jag så himla bekväm och gjorde inte mer än nödvändigt. Jag jobbade på vardagarna och festade med vänner på helgerna. Sen samma visa om igen varje vecka.. När jag mådde som sämst berodde det bland annat på att jag var så olycklig av mönstret. Jag utmanade inte mig själv och vågade inte gå utanför min bubbla. Jag visste också hela tiden att om jag bara gör det, vågar bryta min trygghet så kommer jag må bättre. Och visst hade jag rätt, nu mår jag hur bra som helst”.

Japp, ett namnbyte var kanske var bloggerskan behövde.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons