Efter kärleksbeslutet – Viktor Frisks oväntade barnbesked

Viktor Frisks nya barnbesked
Viktor Frisk har tidigare avslöjat att han ska fokusera på sitt jobb de närmsta fem åren i stället för att dejta. Nu berättar han även om sina barnplaner.
Annons

Influencern och författaren Viktor Frisk, 23, utgör den ena hälften av popduon Samir & Viktor. Han är just nu aktuell med en serie på Kanal 5 och är väldigt aktiv i sociala medier. Men Viktor pratar sällan öppet om sitt kärleksliv. Han har tidigare berättat att detta beror på att han vill hålla den delen privat.

I somras avslöjade influencern att han hade träffat en person, men kort därefter var han singel igen.

Annons

”Jag är singel. Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon! , skrev han på Instagram tidigare i januari.

Annons

Viktor Frisks oväntade barnplaner

I en video på sitt Youtubekonto berättar Viktor nu mer om sina tankar kring förhållanden – och framtida barn. Han berättar bland annat att han har haft Tinder i omgångar men att han nu har beslutat sig för att inte dejta alls och i stället fokusera på sig själv och sin karriär.

– Det jag kommit fram till det senaste halvåret är att jag ska fokusera på det jag är bra på. Jag ska jobba så mycket jag orkar och kan, fokusera på delmål, att ha en bra vision i livet och fokusera på det jag kan. Inte fokusera på relationer, med familj självklart, men inte gå in i någonting man vet inte kommer gå ändå. Då är det bättre att fokusera på sig själv och sina egna mål, säger han.

Viktor berättar sedan vidare om sina planer inför framtiden. Inom tio år vill han ha två hus, ett boende i Stockholm och ett annat på solkusten. Sedan avslöjar han även hur många barn han vill ha när han är 33 år:

– Jag har två barn, säger Viktor i videon.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…