Efter kärleksavslöjandet – Johanna är Calle Sterners nya flickvän

Calle Sterner och flickvännen Johanna Bohm Hermansson

Calle Sterner dansar ihop med Kristin Kaspersen i årets säsong av Let's dance. Nu visar Calle upp sin nya kärlek Johanna Bohm Hermansson på Instagram för första gången.

Tv-profilen Kristin Kaspersen, 49, har under flera veckors tid dansat tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner, 29, i Let’s dance på TV4. Dansparet har blivit en favorit bland tittarna och juryn, och tokhyllas varje fredag. Förra året Calle var med i Let’s Dance var han singel, men nu berättar han att han funnit kärleken på nytt.

– Vi blev tillsammans i höstas och vi har varit tillsammans i lite mer än ett halvår, säger Calle.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Paret träffades via gemensamma vänner då flickvännen också är aktiv inom dansvärlden. Kristin har träffat flickvännen flera gånger och berättar att hon sitter i publiken varje fredag. Enligt Kristin är flickvännen en fantastisk person och trots att Calle har kommit Kristin väldigt nära, finns det ingen svartsjuka med i bilden.

– Hon är så cool och ni har en så fin relation, ni är trygga. Inga konstigheter om du kramar mig då det blir en del av det när man dansar ihop. Hon fattar den närhet som är i dans, hon kommer från den världen själv och fattar den grejen, säger Kristin.

Kristin Kaspersen berättar även att hon hoppas att de alla tre kommer att fortsätta umgås efter att Let’s dance är över.

– Det är därför jag är glad att han har en så fantastisk tjej för då kan jag hänga med henne och inte bara med honom hela tiden.

Johanna Bohm Hermansson är Calle Sterners nya flickvän

Tidigare har Calle Sterner varit väldigt förtegen om sin kärlek och inte velat prata om henne i medierna. Nu har han ändrat på detta och visar stolt upp flickvännen Johanna Bohm Hermansson i ett inlägg på Instagram i samband med hennes födelsedag.

”Johanna fyller år”, skriver han till bilden i följd av en hjärt-emoji.

”Älskar dig”, svarar Johanna i kommentarsfältet.

Även Johanna Bohm Hermansson har lagt upp en bild dem två tillsammans på sitt Instagramkonto. I bildtexten hyllar hon pojkvännen:

”Jag är den lyckligaste tjejen i världen. Tack för dig”.

LÄS MER: Calle Sterner bryter tystnaden om nya flickvännen

LÄS MER: Allt du vill veta om Calle Sterner i Let’s dance

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram