Efter intima bilden – hon pekas ut som Samir Badrans nya tjej

Hon pekas ut som Samir Badrans nya tjej
Artisten Samir Badran har varit singel i över ett halvår efter att relationen med Sigrid Bernson tog slut. Nu tror fansen att han har träffat kärleken på nytt.
Annons

Det var i januari som Samir Badran, 28, och Let’s dance-profilen Sigrid Bernson, 30, berättade att de valt att gå skilda vägar efter två år tillsammans. Det forna paret träffades när de båda deltog i danstävlingen på TV4 2017 och blev ett av de hetaste kändisparen i Sverige strax därefter.

Sedan uppbrottet har både Samir och Sigrid pratat en hel del om kärlekskraschen, både i sina sociala medier-kanaler och intervjuer. När Samir Badran kysste Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang på TV4 trappades dramatiken upp och Sigrid Bernson röt ifrån i en story på sitt Instagram-konto.

Annons

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid vid tillfället.

Annons

Intima bilden på Samir Badran och Julia Sundquist

Det verkar inte som att Sigrid eller Samir har träffat någon ny sedan de gjorde slut för över ett halvår sedan. I våras avslöjade Samir att han inte letar aktivt efter en flickvän i nuläget, men att han ändå är öppen för kärleken.

– Hittar man sin drömtjej någonstans där ute så varför inte. Så det är inte så att jag inte är öppen för att träffa tjejer liksom, berättade han för Hänt.

Nu har artistens fans börjat spekulera i om han kan ha träffat kärleken på nytt. Detta efter att han i måndags la upp en bild på Instagram tillsammans med en kvinna vid namn Julia Sundquist. Julia och Samir flög till Marbella tillsammans nyligen och den intima bilden på de två är tagen vid en pool i semesterparadiset.

View this post on Instagram

marbella <3

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

Annons

Kommentarsfältet till Samirs inlägg fylls nu med frågor från nyfikna följare:

”Ny brud?”, undrar en person.

”Ny tjej redan?”, skriver en annan.

”Snyggt par”, konstaterar en tredje.

Julia har kommenterat inlägget med en flirtig emoji samt ett rött hjärta. Hon har även lagt upp samma bild på sitt Instagram-konto tillsammans med bildtexten:

”Livet ändå”.

Annons

Varken Julia Sundquist eller Samir Badran har besvarat följarnas frågor i kommentarsfältet.

Hänt har sökt Samir för en kommentar.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…