TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter Hefners död – förkrossad Pamela Anderson tar tårfyllt farväl

29 sep, 2017 
AvJoakim Almén
Kondoleanserna strömmar in och världen sörjer Playboy-grundaren Hugh Hefners bortgång. En av dem är Playboy-modellen Pamela Anderson. I ett känslofyllt – tårdrypande – Instagram-inlägg hyllar hon Playboy-pionjären.
Annons

I går avled den ikoniska Playboy Magazine-grundaren Hugh Hefner. Hefner blev 91 år gammal. Världen sörjer medie- och magasinpionjären och R.I.P-hälsningarna strömmar fortfarande in från världens kändisar.

En av kändisarna som sörjer Hefners bortgång är ex-Playboy-modellen Pamela Anderson, 50. Pamela, som haft förhållanden med rocktrummisen Tommy Lee, 54, och svenska modellen Marcus Schenkenberg, 49, har figurerat flertalet tillfällen i tidningen Playboy, och 1990 utsågs hon till ”Playmate of the month”. Att Hefner har betytt mycket för henne råder det inga tvivel om. På sin Instagram har hon lagt upp flera bilder och videor om sin Playboy -tid – och om sin relation med ”Hef”. I ett av inläggen filmar hon sig själv, samtidigt som tårar rinner längs kinderna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Goodbye Hef, viskar hon fram i videon.

https://www.instagram.com/p/BZkyhOylX6A/?taken-by=pamelaanderson

I texten till videoinlägget skriver hon känslosamt om Hefner och hennes relation, och hur mycket han betytt för henne.

Annons

Du har lärt mig allt viktigt om frihet och respekt”, skriver hon och fortsätter:

Du var den viktigaste personen i mitt liv. Du gav mig mitt liv”.

Hon fortsätter sitt känslofyllda inlägg genom att berätta hur han alltid uppskattat hennes barn, hur ”Hef” alltid var där för henne och hur han sagt att Playboy alltid handlat om en kvinna som just Pamela. Hon avrundar inlägget med att tacka Hefner för vad han betytt för världen.

”Tack för att du gjort världen till en bättre plats. En friare och sexigare plats”, skriver hon och avslutar det känslosamma inlägget med ”Din Pamela”.

I kommentarsfältet hyllas Pamela Anderson av  sina följare för hennes ärliga inlägg.

Vilken vacker hyllning till en man som levde sitt liv fullt ut. Beklagar verkligen”, skriver en.

Ditt inlägg är så vackert, så ärligt och så äkta…. Jag kunde inte hjälpa att bli tårögd. Jag tänkte på dig direkt jag hörde att han gått bort”, skriver en annan.

Annons