LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter hårt kritiserade svensexan: Jon Olssons ord om stripporna

08 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Jon Olsson svarar på kritiken efter svensexan
Vloggen från extremskidåkaren Jon Olssons svensexa i Spanien har mötts med stark kritik efter att en kvinnlig strippa dansat på honom medan han var fastspänd. Nu väljer han att försvara sig.
Annons

Videoklippet som skidåkaren Jon Olsson, 35, lade ut på sin Youtubekanal efter sin lyxiga svensexa fick alla att tappa hakan. Men åsikterna delas när det kommer till en sak – stripporna. I videon syns Jon Olsson sitta fastbunden i en stol med kvinnliga strippor dansandes runt och på honom, vilket har mötts av tusentals kommentarer. En del skrivna i beundran…

Episk svensexa! Vilken perfekt present att ha på film som ett minne! Fantastisk vibe med fantastiska människor, ni är bäst!”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

…och en del i avsky.

Stripporna och pengarna i slutet var definitivt det mest osmakliga i denna videon. Det är bara dumt och gör en besviken”.

En annan som har rasat över videon är Camilla Gervide, 37, på sajten bloggbevakning.se. I ett inlägg skriver hon att videon är osmaklig av en rad olika anledningar.

“Att 2018 tycka att strippor är det festligaste man kan inleda en svensexa med? Att vännerna binder fast Jon på en stol med ögonbindel och filmar när en strippa kör upp röven i ansiktet på honom?”, skriver hon ifrågasättande.

Annons

Jon Olsson tar dock kritiken med ro och väljer att försvara sig.

– Att ha med det på en svensexa ser jag inte som en farlig sak. Det är klart att det blir en annorlunda dag när det är sista dagen av en svensexa. Men jag har inte arrangerat den, säger han till Expressen och fortsätter:

– Att göra det man själv tycker är rätt. Stå för det man gör.

Men Camilla Gervide köper inte Jon Olssons förklaring, utan rasar ännu en gång i ännu ett inlägg.

”Han arrangerade inte svensexan men han valde att inkludera klippet med stripporna i sin video, trots att det hade varit en enkel sak att helt sonika utelämna det”, skriver hon.

Foto: IBL, Instagram

Annons