Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter händelsen – killarna hotar att hoppa av Ensam mamma söker

12 feb, 2019 
Killarna hotar med att lämna Elin i Ensam mamma söker
I kvällens avsnitt av Ensam mamma söker blir det både drama och tårar för Elin Näslund och hennes killar. Tre av fem killar hotar med att hoppa av programmet efter en händelse.
Annons

Ensam mamma söker är igång med ännu en säsong där tre nya mammor söker sin drömpartner. I år får vi följa Theodora Larsson, 30, Camilla Backman, 31, och Elin Näslund, 28, i jakten på kärlek.

Trots att säsongen endast har varit igång i några veckor och tittarna precis har fått se att mammorna börjat lära känna sina killar är det redan tre av fem killar som i kvällens avsnitt överväger att lämna Elin efter en tidigare händelse.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

De andra killarna har sett Elin hålla i hand med Marcus antar att Elin nu fått känslor för honom.

– Nu är det så här att du har fattat tycke för en av oss här. Så vi är tre stycken som önskar er all lycka till, vi hoppas det löser sig för er och vi väljer att kliva av, säger Mattias till Elin när gruppen samlats för att lätta på sina känslor.

Annons

Mattias är inte ensam om sina känslor – Joel och Andreas känner samma sak.

Elin i tårar efter hårda orden

Anledningen till att Joel, Mattias och Andreas tagit ett beslut om att lämna så pass tidigt är för att förhindra att i slutändan bli sårade. Men Elin blir allt annat än glad efter killarnas beslut, hon blir både chockad och besviken.

– Jag känner mig jättebesviken, säger Elin.

När hon och Mattias går iväg för att prata ostört väljer Mattias att berätta mer ingående om hur han upplever situationen, vilket i sin tur slutar med att Elin flyr i tårar.

– Jag har absolut inte bestämt mig för någonting, för jag vet inte vad jag känner. Den här situationen är så märklig, jag tycker att ni har läst helt fel signaler, säger Elin till Mattias innan hon bryter ihop i tårar och går iväg för att vara ensam.

– Låt mig va!, fortsätter hon.

Efter Elins reaktion är Mattias inte helt nöjd med sitt agerande.

– Nu känner jag mig jävligt ångerfull, säger Mattias.

Ensam mamma söker visas på tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons