Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Theodora i chock efter ålderskillnaden i Ensam mamma söker

05 feb, 2019 
Theodora Larssons chock efter avslöjandet om åldersskillnaden i Ensam mamma söker
Theodora Larsson letar efter kärleken i årets Ensam mamma söker. I kvällens avsnitt kan vi se hennes chock när en av killarna som tävlar om att fånga hennes hjärta avslöjar sin ålder.
Annons

Theodora Larsson är en av mammorna som hoppas på att hitta kärleken i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3. En av killarna som slåss om att vinna en plats i Theodoras hjärta är Philip. I kvällens avsnitt av programmet har Theodora precis fått höra om den ålderskillnad som råder mellan henne och Philip.

– Jag fick ju en lite smärre chock när jag såg att du var född 1994 och jag är född 1987. Jag hade ju aldrig kunnat gissa att det var den ålderskillnaden mellan oss, säger Theodora till Philip när de är på en dejt som visas i kvällens program.

Att åldersskillnaden skulle vara något negativt upplever däremot inte Theodora. Men hon är nyfiken på hur Philip ser på att det skiljer sju år mellan dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev nyfiken på att fråga dig på hur du tänker kring det? frågar Theodora Philip, och enligt honom är det mer positivt än negativt:

Annons

– Jag tänker att ålder inte spelar någon roll. Länge har jag haft ett intresse för tjejer som är lite äldre för jag tycker att ni är lite mognare, ni vet vad ni vill ha, ni är mer bestämda. Det har blivit en grej bara att jag gillar det.

Han avslöjar där efter att hans senaste flickvän var 39 år, vilket får Theodora i chock.

– Oj! Ja… spännande! Då behöver jag inte känna mig så gammal, utbrister hon glatt.

Theodora om separationen

Theodora har tre barn sedan tidigare, Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6. i en intervju med Mama har hon berättat om den dramatiska separationen med barnens pappa – under tiden som sonen Jasper låg i hennes mage:

– Han bara gick ut genom dörren en dag. Han lämnade oss när jag var i vecka 22, så jag fick föda vårt tredje barn själv, berättar hon i intervju och fortsätter:

– När barnen var mindre var det stundtals väldigt tufft. Det är en speciell situation att stå själv med en 4-åring, en 2-åring och en nyfödd. Många gånger undrade jag om jag skulle orka vakna nästa morgon och andra dagar kände jag ”fasen jag klarade det, vad häftigt”.

Ensam mamma söker sänds tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3, TT/Karin Törnblom

Annons