Rebecca Stellas besked om Paradise hotel efter hälsoproblemen

Rebecca Stella ger nytt besked om Paradise hotel.
Nyligen förklarade Rebecca Stella att hon behövde sluta jobba helt för hälsans skull. Men nu ger hon besked om nästkommande Paradise hotel-säsonger – om än ett något mystiskt sådant.
Annons

Rebecca Stella, 33, gjorde debut som programledare för TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel 2017 när hon hoppade in som vikarie för den dåvarande programledaren Malin Gramer, 41. När Malin valde att tacka för sig fick Rebecca återigen chansen att leda programmet – och svaret blev ett klart ja från hennes sida.

Annons

– Även om jag lever ett busy life som mamma och med mina företag tvekade jag inte en sekund när jag fick frågan om att leda nästa säsong, sa Rebecca Stella vid TV3 till Aftonbladet i höstas.

Annons

Sedan Rebecca Stella tog över stafettpinnen har hon hunnit spela in tre säsonger av programmet, varav en All stars-säsong. Men i början av juli gav hon dystra besked om sin hälsa. Så pass dystra att hon tvingades sluta jobba.

– Jag kom hem från Mexiko. Livet var sprudlande, Stellz var sprudlande, allt var toppen. Fram tills det att verkligheten slog mig, som en jävla hammare på en spik gumman, som en käftsmäll, berättade hon i podcasten Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet .

Annons

Rebecca uppsökte läkare på grund av magproblem och fick samtidigt dra ut flera visdomständer. Hennes röst började spöka och hon vädjade till lyssnarna om hjälp.

Rebecca Stellas oro efter läkarens ord

Flera månader senare berättade Rebecca i ett nytt avsnitt av podcasten att hon fortfarande inte fått bukt med sin mage. Till sist genomgick hon en koloskopi, för att få reda på vad som var fel – och läkarna gjorde då en oroväckande upptäckt.

– Där så såg de att jag hade något slags sår, sa Rebecca Stella i podden.

Under undersökningen gjorde läkaren ett prov, som skulle bli avgörande för Rebecca Stellas skull. Antingen skulle det visa sig vara någon form av infektion och då skulle det bli en snabb och smärtfri behandling. Om inte, skulle hon behöva förändra sin livsstil.

– Är det så att vi inte hittar någonting på de här proverna så kommer det här vara en långsiktig grej och då kommer du behöva ändra din livsstil, var de orden läkaren sa, berättade Rebecca i podden.

Annons

Rebecca Stella anser inte själv att hennes livsstil är speciellt utmärkande, men medgav i podden att hon stressar mycket. Efter läkarens ord konstaterade hon:

– Jag kommer behöva sluta jobba helt och hållet, säger Rebecca Stella.

Efter hälsoproblemen – nya beskedet om Paradise hotel

Men trots orden om pausen i arbetet ger nu Rebecca Stella besked om nästkommande Paradise hotel-säsonger. I en frågestund på Instagram story frågar en nyfiken följare om hon kommer fortsätta som programledare för programmet. Och Rebecca svarar kryptiskt:

”Kanske hihi”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…