Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter gravidkampen – Anders Bagges nya ord om barnbeslutet

Anders bagges nya ord om gravidkampen med johanna

Anders Bagge har tidigare varit öppen med att han och hustrun Johanna längtar efter barn – och han har också varit öppen med att vägen dit inte varit, eller är, enkel. När han gästar Efter fem på TV4 berättar han om makarnas nuvarande situation.

Tv-profilen Anders Bagge, 51, blev främst ett känt ansikte bland tittarna när han blev en av jurymedlemmarna i TV4:s succéprogram Idol, men redan långt innan Idol har han levt stora delar av sitt liv i rampljuset. Efter Idol har vi sett honom i andra program, som Bagges hemlösa hundar och Cirkus Bagge där tittarna fick följa hans och Johanna Lind Bagges, 47, väg till sitt drömbröllop.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I slutet av sommaren 2018 blev Anders och Johanna äkta makar – och efter det har de inte varit någon hemlighet att makarna vill skaffa ett gemensamt barn ihop. Men kampen att få barn har inte varit enkel.

– Om man inte får det på egen hand, så finns det ju flera olika möjligheter idag, med forskning och så, sa Johanna i Cirkus Bagge i höstas.

Däremot har Anders även varit öppen med sorgen och tunga känslorna över att inte få ett barn en dag.

– Det får hända när det händer. Men händer det inte, då är det som att man tappat hoppet och när man börjar tappa hoppet, då börjar man försvara sig i den grejen: ”nej, jag kommer aldrig bli pappa”. Då är det mycket enklare att dra ner rullgardinen för sig själv och säga att det aldrig blev så, förklarade Anders i makarnas gemensamma podcast.

Anders Bagges ord om sin barnlängtan i Efter fem

Månader har gått sedan Anders och Johanna uttalade sig om gravidkampen. Men när Anders Bagge i veckan gästade Efter fem fick han återigen frågan om sin barnlängtan, och vart han och Johanna just nu står i barnfrågan.

– Vi står ingenstans just nu. Vi har inte gett upp hoppet. Och de är det som gör att jag, som när jag tittar på Cirkus Bagge märkte jag att jag är ganska barnslig. Men jag tror att jag saknar det här barnet, jag vill få utlopp för det, säger Anders Bagge i intervjun i Efter fem, han fortsätter:

– Att kunna vara barnslig med en liten knallhatt hade varit min dröm.

LÄS MER: Anders Bagges rädsla efter barnbeslutet: ”Skrämmande”

LÄS MER: Efter gravidkampen – Anders Bagges ärliga ord om sorgen

FOTO: TV4, TT

SENASTE NYTT!