LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter gravidkampen – Anders Bagges ärliga ord om sorgen

29 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Anders Bagge och Johanna Lind
I sista avsnittet av Cirkus Bagge avslöjar nygifta Anders Bagge och Johanna Lind sina planer för hur de ska skaffa barn tillsammans.
Annons

I slutet av augusti förra året gifte sig Johanna Lind, 43 och Anders Bagge, 50, inför sina nära och kära i ett storslaget bröllop. I egna dokusåpan Cirkus Bagge på TV4 har tittarna fått följa den långa och bitvis kämpiga resa mot den påkostade festen. Allt höll på att rasa när Anders Bagge bröt foten bara några veckor innan bröllopet, men allt gick till slut vägen.

Anders Bagge har tidigare berättat om sin kamp för att bli pappa och i Cirkus Bagge har han öppet berättat om sorgen över att han aldrig fått några egna barn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag bär på min stora sorg. Jag tycker det skulle vara så kul att ha haft någon som man skulle kunna få lära upp. En dotter eller en son. Att få vara pappa, har Anders Bagge tidigare sagt i Cirkus Bagge.

I sista avsnittet av Cirkus Bagge bjuds tittarna in till både bröllopsfest och smekmånad. I de sista minuterna av programmet berättar också Anders Bagge och Johanna Lind om beslutet de fattat kring att skaffa barn.

Annons

– Jag söker ju och längtar efter att ha någon att älska på ett annorlunda sätt, säger Anders Bagge i programmet och fortsätter:

– Ibland säger jag att ett substitut för barn är mina hundar, men det finns ju inget substitut egentligen för barn. Men jag tror att min barnslighet sitter i att jag aldrig får det här barnet.

Kommer bli en kärleksfull pappa

Anders säger att han skulle bli en överbeskyddande och kärleksfull pappa. Även Johanna Lind tycker att det vore fantastiskt att få ett eller till och med två barn i familjen.

– Vi har ju pratat om barn, men det har ju varit så mycket med bröllop och alltihopa så där har vi fått tagit “vi tar det sen”. Och nu är det sen aktuellt så nu ska vi ta tag i det här och titta på möjlighet till att kanske, om man inte får det på egen hand, så finns det ju flera olika möjligheter idag, med forskning och så, säger Johanna Lind i Cirkus Bagge.

– Vi ska sätta oss in i hela grejen. Det finns någonstans i Riga som ska vara bra, säger Anders Bagge.

FOTO: TV4

Annons