Efter försvinnandet från Bytt är bytt på TV4 – här är Karin Laserows nya jobb

Karin Laserow, Renée Nyberg
Exklusivt

Karin Laserow ersattes av Li Pamp i det populära programmet Bytt är bytt.
Nu berättar hon för Hänt om det nya jobbet.

Inför den förra säsongen av det populära TV4-programmet Bytt är bytt kom ett tråkigt besked. Antikexperten Karin Laserow, 71, kommer inte medverka i den kommande säsongen och inte heller i den säsongen som kommer nu.

BILD Så ser Hans Rosenfeldts tre barn ut idag

Det hela hade naturligtvis att göra med att Karin var i riskgrupp och det var inte värt att ta risken för henne att träffa nytt folk.

Istället fick programledaren Renée Nyberg, 55, klara sig utan sin erfarna expert. Däremot hoppade en minst lika bra ersättare in för Karin, nämligen Li Pamp, 48. Nu berättar Karin för Hänt om vad hon egentligen tycker om sin efterträdare.

– Alltså så här är det, det finns ju bara ett sätt att bedöma hur folk sköter sig i tv, vad är det? Jo att folk vill titta på det! Och det tror jag att svenska folket bedömer som galant!, säger hon till Hänt.

Därför ersattes Karin Laserow av Li Pamp i Bytt är bytt

Karin har tidigare berättat för Hänt om hur det kom sig att hon behövde hoppa av Bytt är bytt.

– Det är ett beslut som TV4 och jag tagit, med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och allt möjligt är ju inkluderat i den processen, så är det, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Karin menade också att livet är mer värt än ett tv-program.

– Livet går inte i repris men det gör Bytt är bytt! Och nu går faktiskt programmet i repris varje lördag! Det kan man alltid spola tillbaka, men livet kan man inte få tillbaka, sa hon då.

Nu blickar Karin framåt och under det senaste året har många saker klarats upp. Bland annat är hon nu fullt vaccinerad och känner sig friare än någonsin! Dessutom har hon blivit mormor till en liten kille och honom försöker hon träffa så ofta hon bara kan!

Li Pamp

Li Pamp blev en omtyckt karaktär i programmet.

Foto: TV4

Det gör Karin Laserow nu – efter försvinnandet från TV4

Även om hon inte är helt klar med tv så är hon i alla fall det nu för stunden. Karin är nämligen i full gång med sin egen inredningsbutik i Båstad, som heter Laserow på Norrviken. Konceptet med produkterna går i linje med gammalt som möter nytt och får förnyat liv. Förutom att vara expert på antikviteter mellan 1500-1850 är Karin också väldigt bra på inredning, både i privata hem och offentliga miljöer.

– Det vi gör är att vi blandar gammalt med nytt på Norrvikens trädgård i Båstad. När folk frågar "vad ska du göra nu när du inte gör Bytt är bytt", ja jag gör en liten shop här. Vi började redan i fjol och sen så har vi blandat gammalt med nytt och det är en så fantastisk känsla och svenskt, säger Karin och fortsätter:

– Jag tror att jag kommer ha lite projekt på gång hela sommaren.

LÄS OCKSÅ: FRAMTID Lisa Ajax avslöjande om relationen med Max

LÄS OCKSÅ: SANNINGEN Därför pratar inte Sanna Nielsen om graviditeten

FOTO: Lars Brundin / Sydsvenskan / TT, TV4