Lisa Ajax om framtiden med pojkvännen Max Huss

Exklusivt

Sedan Lisa Ajax vann Idol 2014 har det florerat en hel del om henne i media, både om hennes musikkarriär och hennes privatliv. Nu berättar hon om relationen till pojkvännen Max.

Karriärmässigt har Corona-pandemin tagit hårt på Lisa Ajax, 22, eftersom hon är van vid att giga mycket men det senaste året har det ekat tomt i kalendern. På det privata planet berättar Lisa att det dock varit väldigt givande att ha mycket ledigt och inga måsten.

– Det börjar öppnas upp mer och mer för gigg men ingenting som har kommit igång ordentligt så just nu njuter jag bara av sommaren och om en vecka ska vi till min pojkväns föräldrars hus i Spanien, säger hon när Hänt pratar med henne.

PREMIÄR Publiken rasar mot Allsång på Skansen

Artisten om hur framtiden ser ut

Vi har inte heller sett Lisa i tv-rutan på ett tag och på frågan om det finns något tv-framträdande på agendan inom en snar framtid svarar artisten:

– Jag har en grej på gång men den är hemlig, jag får inte säga någonting så det är lite spännande saker som händer iallafall. Det är inte helt dött som det har varit ett tag i och med Corona, säger hon.

Men på frågan om det har med musik att göra svarar Lisa avvikande:

–Inte riktigt kanske. Inget med musiken så men jag jobbar på lite musik med min pojkvän just nu.

För mitt i avbrottet med gig och framträdanden har Lisa Ajax lyckats hitta kärleken i Max Huss, 25, kanske mer känd som Klockrent! Även han jobbar med musik och har låtar som "Du fick mig ändå" och "Gav mig allt" i musikarkivet. Det var i studion under inspelningen av hennes senaste singel som släpps i mitten av sommaren som artisten träffade artistkollegan Max.

–Vi har haft den här låten på gång ganska länge, nästan ett helt år och så har det hänt en massa som har gjort att vi inte har velat släppa den förrän nu. Vi har väntat på rätt tillfälle helt enkelt. Låten handlar om livet innan oss, innan jag och min pojkvän träffades.

Lisa Ajax egna ord om jobbrelationen med pojkvännen

Lisa förklarar att både hon och hennes pojkvän vill satsa på deras solokarriärer men att det även är kul att kunna hjälpa varandra och kunna göra lite musik ihop.

– Jag tror det kan vara farligt att jobba alldeles för mycket ihop med sin partner, då kan jag tänka mig att många kan få lite problem. Jag och Max har jobbat en del ihop men jag tror att vi kommer vilja fokusera mestadels på vår egna musik, säger Lisa.

Artistparet om deras boendesituation – "vi bor inte ihop"

– Vi bor inte ihop än, vi har ingen gemensam lägenhet. Han har sålt sin gamla lägenhet och precis köpt en ny som han ska renovera och jag har ingen egen lägenhet så jag är ju hos Max väldigt ofta. Det är typ som att vi bor ihop bara att det inte står på pappret, förklarar Lisa.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht i Järvsö med Linn Hegdal efter upprottet från Peg Parnevik

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsens stöd från kärleken Joakim Ramsell bakom kulisserna

FOTO: Instagram, TT/Magnus Sandberg

Senaste nytt